ΠΑΣ Γιάννινα: «Επιθυμία να συνεχίσει ο Αναστασιάδης»

22:03 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα σενάρια πως βρίσκεται σε επαφή με άλλους προπονητές εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως αναφέρουν οι Ηπειρώτες, άπαντες στις τάξεις της ομάδας βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Άγγελου Αναστασιάδη, καθώς επιθυμία είναι να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Παράλληλα, τονίζουν πως τα σενάρια αυτά δεν κάνουν καλό στην ομάδα, καθώς είναι εκτός πραγματικότητας, μια και δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 διευκρινίζει στους φιλάθλους ότι

ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδος μας, αναμένει την απάντηση του προπονητή μας κ. Άγγελου Αναστασιάδη για την συνέχεια ή μη της συνεργασίας μας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο όπου επιθυμία όλων είναι να είναι θετική, ώστε να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του.

Τα οποιαδήποτε δημοσιεύματα, τεχνάσματα ατζέντηδων ή και δημοσιογράφων περί ανάπτυξης προπονητολογίας για δικούς τους σκοπούς, κάνουν κακό στην ομάδα και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καθώς δεν υπάρχει καμία συζήτηση ή συνάντηση με τον οποιονδήποτε, εφόσον δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο, εφόσον υπάρχει δεδομένη η επιθυμία της διοίκησης και όλων για την συνέχεια της συνεργασίας μας με τον κ. Αναστασιάδη και εφόσον αναμένουμε την απάντηση του».

Keywords
Τυχαία Θέματα