ΠΑΣΑΠ: «Φίμωση και τρομοκρατία»

21:51 7/1/2012 - Πηγή: OnSports

Τη συμπαράστάση του στον Στάθη Ντονά εκφράζει με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΑΠ.

Δίπλα στον Στάθη Ντονά και απέναντι στον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρο, βρίσκεται ο ΠΑΣΑΠ. ο σύνδεσμος των αθλητών κάνει λόγο γία προσπάθεια φίμωσης των αθλητών και τρομοκρατία, ενώ δηλώνει ότι αποσύρεται από το διάλογο με την ΕΟΠΕ μέχρι η ΕΣΑΠ να ανακαλέσει την παραπομπή του διαγώνιου του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά

η ανακοίνωση:

Με αφορμή, τις δηλώσεις του Προέδρου της ΕΣΑΠ, από τις οποίες ενημερωθήκαμε ότι είμαστε «εκατομμυριούχοι» !!!, αλλά και την συστηματική προσπάθεια αποπροσανατολισμού της φίλαθλης κοινής γνώμης (μετά το σχόλιο-δήλωση του συναδέλφου-συναθλητή μας Σ. Ντονά ), είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε γνωστά τα ακόλουθα:

Ισχύουν ή όχι τα εξής:

12.9.2010 – Ηράκλειο, Υπογραφή μνημονίου με συμφωνία για σταδιακή μείωση του αριθμού των ξένων και παράλληλη δημιουργία συστήματος αδειοδότησης των ομάδων μέχρι και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Κωλυσιεργία ΕΣΑΠ-ΕΟΠΕ, με αποτέλεσμα η έναρξη του διαλόγου να γίνει τον Ιούνιο του 2011. Ο ΠΑΣΑΠ δείχνει εμπράκτως τη συναινετική του διάθεση.

Ιούνιος 2011 – Κατάθεση προτάσεων ΕΣΑΠ. ( Καμία πρόταση από ΕΟΠΕ )

26.7.2011 Συμφωνία για τον διακανονισμό των οφειλών, εκκρεμότητα για τα χρονικά περιθώρια του συστήματος αδειοδότησης και εν μέρει συμφωνία για το εργασιακό καθεστώς, διαφωνία στην αλλαγή του νόμου περί ευθύνης Προέδρων, διαφωνία για την ελεύθερη διαπραγμάτευση των νέων αθλητών.

Αύγουστος 2011 – Καμία προσθήκη στην προκήρυξη του πρωταθλήματος περί των συμφωνηθέντων, ούτε καν των ιδίων των αρχικών προτάσεων της ΕΣΑΠ ( με την ανοχή της ΕΟΠΕ φυσικά, η οποία συνυπογράφει την προκήρυξη )

Ανεπιτυχής προσπάθεια έντεχνης προσθήκης στα συμβόλαια όρου για «μη ευθύνη Προέδρου» και ουσιαστική δημόσια παραδοχή από τον Πρόεδρο της ΕΣΑΠ, ότι δόθηκε «κεντρική» συμβουλή για την προσθήκη του όρου στο άρθρο 9 των συμβολαίων.

30.8.2011 – Μας καλέσατε ή όχι για τελική συνάντηση προκειμένου να καταγραφούν οι συμφωνίες και οι διαφωνίες προκειμένου να αποσταλούν στον αρμόδιο Υπουργό;

14.9.2011 – Έγγραφο ΠΑ.Σ.Α.Π. προς ΕΣΑΠ προκειμένου να επισπευσθεί η συνάντηση. Έκτοτε ουδεμία απάντηση και ασφαλώς ουδεμία συνάντηση.

11.11.2011 – Κατάθεση αιτήματος στην ΕΟΠΕ ( κατά τη διάρκεια του ΔΣ ), προς λήψη πρωτοβουλίας για τη συνέχιση του διαλόγου και κατάθεσης συγκεκριμένων προτάσεων από πλευράς ΕΟΠΕ ( δεν επιθυμούμε ρόλο θεατή-επιδιαιτητή ). Ουδεμία απάντηση

11.11.2011 – Αίτημα προς ΕΣΑΠ προκειμένου να ενημερωθούμε για το ποιές ομάδες ασφαλίζουν τους αθλητές στο ΙΚΑ ( ιατροφαρμακευτική κάλυψη ) και ποιες σε ιδ. Ασφαλιστική εταιρεία. Ουδέποτε απαντήθηκε συγκεκριμένα.

6.12.2011 Σας προτείναμε να μεταφερθεί η αγωνιστική της 28.12.2011, στις 21.12.2011 ( για όσες ομάδες δεν έπαιζαν στην Ευρώπη ), προκειμένου οι απλήρωτοι – στη συντριπτική πλειοψηφία - συναθλητές μας να κάνουν Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους. Ακόμα μια φορά αρνηθήκατε την πρότασή μας.

23.12.

Keywords
Τυχαία Θέματα