Πασσιαλής: «Θα είμαστε πάλι πρωταγωνιστές»

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος της Super League Κ20 θα είναι και φέτος ο Άρης, όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Πασσιαλής.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΡΗΣ FM 92,8», ο Νίκος Πασσιαλής αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Είναι ένα εμπόδιο το συνθετικό χόρτο που δεν το έχουν μαθημένο τα παιδιά. Το άλλο που φοβόμαστε είναι η κρητική διαιτησία. Είναι ντόπιοι οι διαιτητές και δεν έχουμε 50αρίσια διαιτησία.

Πιστεύω όμως ότι θα κερδίσουμε και φέτος. Τη δεύτερη ομάδα δεν τη φοβάμαι, θα κερδίσουμε και πάλι. Το μυαλό μας περισσότερο είναι στην πρώτη ομάδα, παρά τη δεύτερη».

Αναφορικά με τη φετινή εικόνα της ομάδας Κ20, τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε πάρει καλούς παίκτες, ανεβάσαμε κάποιους και από την Κ17. Δεν είναι τυχαία ούτε τα αποτελέσματα ούτε η πορεία της ομάδας. Δείχνει μία σταθερότητα, έχει καλούς παίκτες με ψυχολογία, παίκτες νικητές. Αυτό θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά για να τα ετοιμάσουμε, ώστε να παίζουν στην πρώτη ομάδα».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πίεση, επειδή πέρυσι είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, ο προπονητής της ομάδας Κ20 του Άρη, απάντησε: «Τα παιδιά μπορούν να αντέξουν αυτή την πίεση, ότι όλες οι ομάδες μας αντιμετωπίζουν ως πρωταθλητές. Θα είμαστε πάλι στους πρωταγωνιστές. Ήδη είμαστε πρωταγωνιστές. Έχουμε 3 στα 3 και πιστεύω να συνεχίσουμε».

Τέλος, για το γεγονός ότι στην Εθνική Ελπίδων δεν υπάρχει κανείς παίκτης του Άρη, ο Νίκος Πασσιαλής είπε: «Προσωπικά πιστεύω ότι κάποια παιδιά αξίζουν να είναι στην Εθνική Ελπίδων, όμως άλλος είναι ο εκλέκτορας, άλλος καλεί τους παίκτες και δεν μπορούμε να επέμβουμε. Η Εθνική είναι μία τιμή για τους παίκτες, αλλά για μένα είναι δευτερεύον θέμα. Αυτό που με καίει είναι να βγάλουμε παίκτες που θα καθιερωθούν στον Άρη».

Keywords
Τυχαία Θέματα