«Πάτησε» Καράκας η αποστολή της Εθνικής!

Έφτασε στη Βενεζουέλα η αποστολή της Εθνικής ομάδας ανδρών μπάσκετ, ενώ μέσα στην ημέρα θα ανακοινώσει και την δωδεκάδα ο Ηλίας Ζούρος.

Στο Καράκας, όπου θα διεξαχθεί το Προολυμπιακό Τουρνουά από τις 2 μέχρι τις 8 Ιουλίου, βρίσκεται από τα ξημερώματα η Εθνική ανδρών. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει για την ελληνική -όπως και για κάθε άλλη αποστολή, βέβαια- υποδοχή με παραδοσιακούς χορούς!

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επιβιβάστηκε σε πούλμαν, το οποίο μετέβη συνοδεία αστυνομίας και στρατού -τόσο για λόγους ασφαλείας

όσο και για να ανοίγουν το δρόμο λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης στους δρόμους της πόλης- στο ξενοδοχείο. Εκεί περίμεναν ήδη την «επίσημη αγαπημένη» τόσο ο πρόξενος Άγγελος Χαρίτος όσο και ο επιτετραμμένος του προξενείου, Συμεών Λιναρδάκης...

Η Εθνική μας ομάδα θα προπονηθεί στις 7 το απόγευμα και στις 2:30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας. Μεταξύ των προπονήσεων αναμένεται να ανακοινωθεί και η δωδεκάδα που θα επιλέξει ο Ηλίας Ζούρος για να λάβει μέρος στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα