Πέντε αγωνιστικές στον Hamels των Φίλις

05:32 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

«Καμπάνα» πέντε αγωνιστικών στον Cole Hamels των Φιλαδέλφεια Φίλις και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Μία ρίψη του pitcher των Φίλις στον rookie των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, Bryce Harper, προκάλεσε την τιμωρία. Άλλωστε ο 2-φορές all-star παραδέχθηκε ότι χτύπησε σκόπιμα τον αντίπαλό του. Πάντως η επιστροφή του Cliff Lee στο rotation ουσιαστικά εκμηδενίζει την ποινή, καθώς ο Hamels

δεν θα αγωνιζόταν εντός πέντε παιχνιδιών.

Του… χρόνου ο Alex Gonzalez

Σοβαρό τραυματισμό στο δεξί γόνατο υπέστη ο shortstop των Μιλγουόκι Μπρούερς, Alex Gonzalez. Μοιραία θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν. Η ομάδα του Τζορτζ Κοτταρά έχει ήδη απολέσει τους Mat Gamel (first basmenan) και Chris Narveson (pitcher) για όλη τη χρονιά!

Εκατό αγωνιστικές στον Mota

Χρησιμοποίησε αντικανονικές ουσίες για δεύτερη φορά και ο Guillermo Mota των Σαν Φρανσίσκο Τζάιντς δέχθηκε ποινή εκατό αγωνιστικών. Ο πρώην pitcher των Νιου Γιορκ Μετς έγινε ο τρίτος επαγγελματίας παίκτης μπέιζμπολ που επιπλήχθηκε με 100άρα «καμπάνα».

Στο «Yankee Stadium» η Τσέλσι

Το καλοκαίρι η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν σε φιλικό αγώνα επί αμερικανικού εδάφους. Αυτός ορίστηκε στο «Yankee Stadium» χωρητικότητας 54,000 θεατών. Οι «μπλε» αγωνίστηκαν τελευταία φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο το… 1954.

Εκτός ο Hawkins

Στον 15ημερο κατάλογο τραυματιών τοποθετήθηκε ο LaTroy Hawkins των Λος Άντζελες Έιντζελς. Στο πρώτον του φετινό save έσπασε δάκτυλο του χεριού του και τέθηκε στο περιθώριο. Προωθήθηκε στο βασικό ρόστερ ο David Pauley, ενώ ο Scott Downs υπέστη επίσης μικροτραυματισμό, ο οποίος δεν είναι το ίδιο ανησυχητικός.

Υποβιβασμός για Wood

Τον αριστερόχειρα, Travis Wood, έθεσαν στο ρόστερ θυγατρικής ομάδας οι Σικάγο Καμπς. Παράλληλα προωθήθηκε ο infielder, Adrian Cardenas.

Στο περιθώριο ο Werth

Τραυματίστηκε ο right fielder των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, Jayson Werth, στο αριστερό καρπό. Μάλλον θα μείνει εκτός για αρκετά μεγάλο διάστημα, όπως δήλωσε ο Davey Johnson, προπονητής των «εθνικών», ενώ ο Xavier Nady θα καλύψει το κενό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα