Παναιτωλικός: Οριστική απόφαση αποχώρησης από Κωστούλα

02:27 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Κάλεσμα προς υποψήφιους αγοραστές απηύθυνε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι διατεθειμένος να παραμείνει στον προεδρικό θώκο του συλλόγου καθώς, όπως υποστήριξε, έχει ήδη βάλει το τελευταίο του ευρώ στα ταμεία της ομάδας.

Ο πρόεδρος των «καναρινιών» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΧΕΛΩΟΣ TV, «Στα γήπεδα», όπου αναφέρθηκε σε όλα τα «καυτά» ζητήματα του συλλόγου και αφού εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη στάση του κόσμου απέναντι στους συνεργάτες του, ανακοινώσε την οριστική του απόφαση να αποχωρήσει. Μια απόφαση που έχει πάρει

εδώ και καιρό.

Συγκεκριμένα, έπειτα από την εντός έδρας από τον Λεβαδειακό και τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Μάκη Μπελεβώνη, ο Κωστούλας προανήγγειλε στους συνεργάτες του την αποχώρηση του στο τέλος της σεζόν, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή εμφανίζεται μετανοιωμένος που πριν από 7 χρόνια ασχολήθηκε με την ομάδα του Αγρινίου και γενικότερα το χώρο του ποδοσφαίρου, χωρίς μάλιστα να ενδιαφέρεται (δείγμα της δυσαρέσκειάς του) σε ποιον θα παραδώσει τα ηνία της ΠΑΕ.

Σχετικά μάλιστα με την επόμενη μέρα, ο Κωστούλας δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα να περιμένει μερικούς μήνες ακόμη τον διάδοχο του, ωστόσο, όχι μόνο δεν υπάρχει κάποιο πλάνο, αλλά κατέστησε σαφές πως κάτι τέτοιο μόνο κακό θα έκανε στον Παναιτωλικό, από τη στιγμή που δεν μπορεί να βάλει ούτε άλλο ένα ευρώ.

Ερωτηθείς δε για τις καλές στιγμές που έχει ζήσει στο Αγρίνιο, δεν ήταν άλλες από την αναγνώριση και τα καλά λόγια του κόσμου, υποστηρίζοντας όμως πως το παρασκήνιο θα συνεχίσει να δρα ανενόχλητο, όπως και η βία στα γήπεδα, την οποία δεν μπόρεσε να πολεμήσει.

Ο Κωστούλας τέλος δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει πως η απόφασή του να αποχωρήσει είναι οριστική, ανεξαρτήτου παραμονής ή όχι του Παναιτωλικού στη Super League.

Keywords
Τυχαία Θέματα