Πέντε hits o Craig Gentry και 5-0 οι Τέξας Ρέιντζερς

08:51 9/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ατομικό ρεκόρ καριέρας πέτυχε ο Craig Gentry σημειώνοντας πέντε hits στο 5-0 των Τέξας Ρέιντζερς επί των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς.

Επίσης, οι Josh Hamilton και Ian Kinsler είχαν home runs στον θρίαμβο των Τεξανών. Από την πλευρά του, ο Matt Harrison (8-3) κατέγραψε το τρίτο complete shutout της καριέρας του παραχωρώντας πέντε hits

και αποκλείοντας τέσσερις αντίπαλους με strikeouts. Έτσι κέρδισε εύκολα τον Barry Zito (5-3) σε «μονομαχία» αριστερόχειρων pitchers.

Πρωτότυπο no-hitter σημείωσαν οι Σιάτλ Μάρινερς, καθώς χρησιμοποίησαν… έξι pitchers στο 1-0 με τους Λος Άντζελες Ντότζερς. Τη νίκη χρεώθηκε ο Stephen Pryor (1-0) σαν δεύτερος reliever του Kevin Milwood, που αντικαταστάθηκε μετά το έκτο inning. Ο Kyle Seager είχε το μοναδικό RBI της αναμέτρησης με το νικητήριο single του έβδομου inning, ενώ ο Ichiro Suzuki πέτυχε τρία hits. Εν τέλει ο Tom Wihelmesen συμπλήρωσε τρία saves.

Walk-off 2-out τριπλό home run πέτυχε ο Ryan Roberts στο 9-8 των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς επί των Όκλαντ Αθλέτικς! Μοιραίος για τους «αθλητικούς» ήταν ο Brian Fuentes (2-2), που πήρε δύο outs, πριν παραχωρήσει ένα walk και ένα single. Ακολούθησε το τριπλό home run του Roberts, που προκάλεσε μυθική ανατροπή. Νωρίτερα οι Jason Kubel και Paul Goldschmidt σημείωσαν home runs για τους «ντάιμοντς», ενώ ο Seth Smith είχε αντίστοιχο χτύπημα για τους εκπρόσωπους του Όκλαντ.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Interleague
Πίτσμπουργκ Πάιρετς-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς 4-2
Νιου Γιορκ Γιάνκις-Νιου Γιορκ Μετς 9-1
Μπάλτιμορ Όριολς-Φιλαδέλφεια Φίλις 6-9
Μπόστον Ρεντ Σοξ-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς 4-7
Σινσινάτι Ρεντς-Ντιτρόιτ Τάιγκερς 6-5 στο 10ο inning (5-5 κ.α.)
Μαϊάμι Μάρλινς-Τάμπα Μπέι Ρέις 1-5
Ατλάντα Μπρέιβς-Τορόντο Μπλου Τζέις 4-3 στο 10ο inning (3-3 κ.α.)
Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Χιούστον Άστρος 3-8
Μινεσότα Τουίνς-Σικάγο Καμπς 8-7 (7-7 κ.α.)
Σέιντ Λούις Κάρντιναλς-Κλίβελαντ Ίντιανς 2-6
Κολοράντο Ρόκις-Λος Άντζελες Έιντζελς 2-7
Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Όκλαντ Αθλέτικς 9-8
Σιάτλ Μάρινερς-Λος Άντζελες Ντότζερς 1-0
Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Τέξας Ρέιντζερς 0-5

American League
Μιλγουόκι Μπρούερς-Σαν Ντιέγκο Πάντρες 9-5

Keywords
Τυχαία Θέματα