Περίπατος των Νικς στο Ορλάντο

05:12 6/4/2012 - Πηγή: OnSports

Για πρώτη φορά από το... 2007, οι Ορλάντο Μάτζικ έχασαν πέντε συναπτά παιχνίδια, καθώς οι Νιου Γιορκ Νικς πέρασαν εύκολα από την έδρα τους με 96-80.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ επέστρεψε στα παρκέ, αλλά είχε μόλις οκτώ πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ. Πολύ δύσκολα κερδίζουν παιχνίδια οι Μάτζικ με τέτοιες επιδόσεις του all-star σέντερ τους. Άλλωστε οι γηπεδούχοι απώλεσαν σχετικά γρήγορα και αρκετά εύκολα την επαφή με το σκορ.

Παράλληλα, ο Καρμέλο Άντονι πέτυχε 19 πόντους, ο Τάισον Τσάντλερ είχε δώδεκα συν ισάριθμα ριμπάουντ, ενώ οι Τζέι Αρ Σμιθ και Τόνι Ντάγκλας

είχαν από 15 ο καθένας. Συνολικά οι Νικς σημείωσε... 13 τρίποντα, με τα οποία αποτελείωσαν τους εκπρόσωπους του Ορλάντο.

Πάντως, ο Τζέισον Ρίτσαρντσον «έγραψε 16 πόντους, ο Γκλεν Ντέιβις 15 και ο Βον Ουάφερ 13. Ωστόσο δεν απέτρεψαν την τρίτη ήττα των Μάτζικ στα τελευταία 13 εντός έδρας παιχνίδια τους με τους Νικς.

Ενώπιον 19,098 θεατών που βρέθηκαν στο «Amway Center», η ομάδα του «Μεγάλου Μήλου» έφτασε στο 28-27 και απέχει πλέον 1.5 επιτυχία από τους ένατους της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ, Μιλγουόκι Μπακς. Από την άλλη, οι Μάτζικ υποχώρησαν στο 32-23 και στην έκτη θέση της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα