Περνάει η Σίτι

Μας τα χάλασαν όλοι χθες...Τι να κάνουμε, όμως, έτσι είναι το στοίχημα! Αν είναι να βρίσκαμε πάντα τα πάντα, δεν θα κάναμε τίποτα άλλο στην ζωή μας!

Για να δούμε σήμερα...

Δεν είναι το πρόγραμμα, πάντως, για να ρίχνουμε μεγάλα «πακέτα»! Αποδόσεις μικρές για Τσάμπιονς Λιγκ και στα περισσότερα ματς υπάρχουν και κάποιες ιδιαιτερότητες!

Στην Ισπανία νομίζω περισσότερο λόγω momentum η Μάντσεστερ Σίτι θα περάσει «αέρα» από το Μαδριγάλ! Πολλά και σημαντικά προβλήματα για το «κίτρινο υποβρύχιο» που απέναντι

σε μία ομάδα όπως η Σίτι οι απουσίες αυτές είναι σημαντικές. Από την άλλη, η ομάδα του Μαντσίνι που ...έφτυσε αίμα, για να νικήσει τους Ισπανούς στην Αγγλία θέλει όσο τίποτα το τρίποντο, θα είναι το πρώτο σε εκτός έδρας ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, για να μπορέσει να ελπίζει σε κάτι καλύτερο στην συνέχεια.

Στο πιο «τρελό» πιστεύω ματς της βραδιάς η παραπαίουσα Ιντερ υποδέχεται την Λιλ. Σε άλλες εποχές ο άσος θα ήταν από τα στηρίγματα της βραδιάς, σήμερα όμως όχι! Προσοχή δεν λέω ότι η Ιντερ δεν θα νικήσει , αλλά δεν πρόκειται να βάλω τα χρήματα μου πάνω της... για να το μάθω!

Άλλωστε, για τα χάλια της οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στον άσο είναι για γέλια! Αυτό που θα επιλέξω να παίξω στο ματς αυτό είναι το Χ ως αποτέλεσμα ημιχρόνου, που το θεωρώ πάρα πολύ πιθανό βάση των σημερινών δεδομένων και συνθηκών!

Keywords
Τυχαία Θέματα