Πετράκης: «Μας λείπει η εμπειρία και η ωριμότητα»

Η έλλειψη εμπειρίας, ωριμότητας, αλλά και τύχης ήταν τα αίτια της ήττας του ΑΟΧ από τον Απόλλωνα Σμύρνης, σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη διαιτησία, που όπως είπε επηρέασε την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά, Γιάννης Πετράκης:
«Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, με καλή οργάνωση, με ποιότητα υλικού. Αναπάντεχα και απρόσμενα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μία κακή

συγκυρία και μία άτυχη στιγμή ενός ποδοσφαιριστή μας, οπότε ο βαθμός δυσκολίας για εμάς έγινε ακόμα μεγαλύτερος. Απέναντι σε αυτά τα δεδομένα λοιπόν είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες,αλλά είχαμε πολλές προϋποθέσεις για ευκαιρίες. Δεν είχαμε την ωριμότητα να διαχειριστούμε σωστά την τελευταία φάση του αγώνα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα, για εμένα ο Απόλλωνας έχει όλα εκείνα τα στοιχεία για να είναι του χρόνου στην Β’ Εθνική».

Για τη διαιτησία: «Δεν χρειάζεται βοήθεια από τρίτους ο Απόλλων Σμύρνης και εννοώ την διαιτησία. Ο διαιτητής μας επηρέασε αρνητικά, μας έβγαλε εκτός ρυθμού με τα σφυρίγματα του, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά και στο δεύτερο, έδωσε ένα πέναλτι με γυρισμένη την πλάτη. Δεν ξέρω αν και εμείς δικαιούμασταν πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν ήμασταν τυχεροί και χάσαμε το παιχνίδι το οποίο για εμάς πλέον ανήκει παρελθόν. Η ομάδα μας είναι νεανική και είναι ομάδα με μέλλον. Δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που μας αξίζουν βάση της εικόνας που παρουσιάζουμε. Σήμερα δεν παίζαμε μόνοι μας, είχαμε απέναντί μας τον Απόλλωνα. Μας λείπει η εμπειρία και η ωριμότητα.

Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και μπορεί να συμβεί οτιδήποτε, οποιαδήποτε Κυριακή. Εμείς μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουμε εισπράξει αυτό που δικαιούμαστε. Πιστεύω ότι θα ανταμειφθούμε στο τέλος. Με βάση το ρόστερ, την ιστορία, αλλά και την δυναμική του Απόλλωνα δεν μπορούμε να έχουμε τους ίδιους στόχους. Εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα έχει παρόν αλλά και μέλλον. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Απόλλωνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα