Πετυχημένο τεστ με Τύρναβο η Ελασσόνα

Στο τελευταίο της φιλικό πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος στη Δ’ Εθνική, η Ελασσόνα επικράτησε 1-0 του Τυρνάβου, δείχνοντας έτοιμη.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Τυρνάβου, με τον ΠΟΕ να παίρνει τη νίκη, χάρη σε γκολ που σημειώθηκε στο 8’ με περιπετειώδη τρόπο. Ο Μουρατίδης έκανε το σουτ, ο Γεωρζατζιάς στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στο δοκάρι, ο Γούπος έδιωξε στη συνέχεια, όμως σύμφωνα με την υπόδειξη της 2ης βοηθού , η μπάλα

έχει περάσει τη γραμμή.

Από εκεί και πέρα, χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με την ομάδα του Αλέξη Αλεξανδρή να παρουσιάζεται σοβαρή, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω.

Οι κυριότερες φάσεις του παιχνιδιού έχουν ως εξής: Στο 21' σέντρα του Λάππα , κεφαλιά του Σουλίδη , μπλοκάρει σταθερά ο Πουλάκης .

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Γούπος, Διβανές, Μάγγος, Γεωργαντζιάς, Λάππας, Τσούκαλος, Διαμαντίδης, Αλεξίου, Σουλίδης, Τσορμπατζίδης, Ιακωβάκης.

Έπαιξαν και οι Καραναστάσης, Μεζίνι, Κράββαρης, Κουβελάς, Σκούπρας, Αντωνόπουλος, Νόνης, Μάγγος, Σιάτρας, Λούγκος και Τζέκος.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: Πουλάκης, Αποστολόπουλος , Παγκαρλιώτας, Αποστόλου, Τερλελής, Χάμος, Μουρατίδης, Χατζηβαλσάμης, Καραϊσκος, Ρόπας, Αριανούτσος.

Έπαιξαν και οι Μπαϊμάκης, Παληγιάννης, Αλεξανδρής, Ρέτσας, Θανάσης, Παπαποστόλου, Φλίγκος, Σκλάβος και Καραγκούνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα