Πιλάβιος: «Δεν υπήρχε έντονη ζήτηση για εισιτήρια»

Τον προβληματισμό του για τον μικρό αριθμό εισιτηρίων που έχουν ήδη πουληθεί για το EURO εξέφρασε ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ενώ επανέλαβε ότι η ΕΠΟ βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής αναφορικά με την επικείμενη απόφαση του Φερνάντο Σάντος για το αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΡΑσπορ»:

Για τους στόχους της Εθνικής στο EURO:

«Στοχεύουμε στην πρόκριση αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να χαρούμε που θα είμαστε εκεί γιατί αυτό δεν είναι κάτι απλό».

Για το θέμα που τον προβληματίζει περισσότερο ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: «Υπάρχει μια εμπειρία από τις συνεχείς παρουσίες. Εγώ κάθε 15 μέρες προκαλώ μια σύσκεψη στο γραφείο μου όπου και ενημερωνόμαστε για να ανταλλάξουμε απόψεις για την Εθνική. Προβληματίζομαι λίγο με τα εισιτήρια. Ένα θέμα είναι πόσοι άνθρωποι θα βρεθούν στο γήπεδο αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις. Εμείς δικαιούμαστε πολλά εισιτήρια αλλά πήραμε μόνο 3.000 με 4.000. Θα μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω αλλά δεν υπήρχε ζήτηση. Είναι βέβαια πολλοί οι Έλληνες του εξωτερικού που πήραν εισιτήρια από το ίντερνετ χωρίς να έχουν σχέση με την ΕΠΟ».

Για το θέμα της ενδεχόμενης παραμονής του Σάντος: «Έχει γίνει μια πρόταση και περιμένουμε την απάντησή του. Δεν πιέζω ιδιαίτερα την κατάσταση. Ο κάθε άνθρωπος που είναι σε αυτή την θέση πρέπει να το σκεφτεί πάρα πολύ και να το θέλει. Με τον προπονητή έχουμε συζητήσει πάρα πολύ και πρέπει να τον αφήσουμε να αποφασίσει».

Για το προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά: «Μαθαίνουμε ότι μπορεί να κλείσει. Εμείς έχουμε κάνει επενδύσεις εκεί. Μας έχει δοθεί από την Πολιτεία για χρήση. Αν υπάρξουν επενδυτές θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάποια πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα