Απαράδεκτο πανό οπαδών της Μπολόνια

12:36 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την Τετάρτη στο "Ρενάτο Νταλάρα" πραγματοποιήθηκε ο εξ αναβολής αγώνας ανάμεσα στην Μπολόνια και την Γιουβέντους με τους οπαδούς των γηπεδούχων να προχωρούν σε μια ενέργεια κατάπτυστη. Συγκεκριμένα, απευθυνόμενοι στον παράγοντα της Γιουβέντους, Τζιανλούκα Πεσότα ανάρτησαν πανό που έγραφε: "Θεατρίνος ο Πεσότο. Έπεσε μόνος του ή ήταν πέναλτι;".
Οι οπαδοί της Μπολόνια αναφέρονται στο περιστατικό που συνέβη πριν από λίγα χρόνια όταν ο Πεσότο αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δίνοντας στην συνέχεια μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. Ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντόνιο

Κόντε, έκανε λόγο για περιστατικό που δεν μπορεί να περιγράψει ενώ ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέμπε Μαρότα χαρακτήρισε "άτιμους" τους οπαδούς που εμφάνισαν το συγκεκριμένο πανό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαιτητής δεν αντιλήφτηκε την παρουσία του πανό και έτσι δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα αλλά ο αθλητικός δικαστής Στέφανο Παλάτσιμ, άνοιξε φάκελο για τη συγκεκριμένη υπόθεση και δεν αποκλείεται να ασκηθεί δίωξη εναντίον των ατόμων που προχώρησαν στην ανεκδιήγητη αυτή πράξη.

Β.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα