Πήρε.. δρόμο ο John Laurinaitis στο No Way Out

Είχε δεν... είχε, ο John Laurinaitis πλέον δεν έχει. Όλα τα αποτελέσματα του φετινού No Way Out του WWE.

Στο Νιου Τζέρζεϊ έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/06) το ppv. Όπως αναμενόταν, το Steel Cage Match ανάμεσα στον John Cena και τον Big Show αποτέλεσε το main event. Άλλωστε «παιζόταν» η δουλειά

του «Champ» απέναντι σε αυτή του Laurinaitis.

Τελικά ο GM του Raw και του SmackDown ήταν αυτός που απολύθηκε, αφού ο Cena δραπέτευσε πρώτος από κλουβί. Ο Brodus Clay και οι... φίλοι του διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης εμποδίζοντας πολλάκις τον «World's Largest Athlete». Αμέσως μετά το χαρακτηριστικό «You're Fired» του Vince McMahon, ο Laurinaitis... προσαρμόστηκε στο τραπέζι των ισπανόφωνων σχολιαστών!

Νωρίτερα, ο Sheamus και ο CM Punk κράτησαν τα WWE και World Heavyweight Titles, αντίστοιχα. O πρώτος επικράτησε του Dolph Ziggler στο καλύτερο ματς της βραδιάς ξεπερνώντας διαδοχικά «sleeper holds». Ο «Second City Saint» επιβλήθηκε των Daniel Bryan και Kane σε Triple Threat χάρη στα... τερτίπια της μικροκαμωμένης AJ. H τελευταία συνέχισε... κανονικά τα δικά της.

Ακόμα, ο Triple H επέστρεψε και προκάλεσε τον Brock Lesnar σε ματς στο SummerSlam. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η απάντηση.

Τον τίτλο του κράτησε και ο Intercontinental Champion Christian με «spear» επί του Cody Rhodes. Νίκη σε... Tuxedo Match πήρε ο US Champion Santino Marella αποκαλύπτοντας «cobra» στο πόδι!

Νέοι πρώτοι διεκδικητές της κατηγορίας Tag Team αναδείχθηκαν οι Prime Time Players. Άλλωστε ο Darren Young επωφελήθηκε της «μεταγραφής» του Abraham Washington. Αντίθετα, οι Primo και Epico έμειναν με το παράπονο (και με ξύλο), ύστερα από το Fatal Four-Way Tag Team.

Διατήρησε η Layla το Divas Championship επικρατώντας της Beth Phoenix στο γυναικείο ματς της βραδιάς. Ακόμα, ο Sin Cara κέρδισε... πάλι τον Hunico, ενώ ο Ryback συνέτριψε δύο τοπικούς παλαιστές στον προτελευταίο αγώνα του προγράμματος.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Brodus Clay κέρδισε τον David Otunga με Count Out.
O Sheamus κέρδισε τον Dolph Ziggler
O Santino Marella κέρδισε τον Ricardo Rodriguez.
O Christian κέρδισε τον Cody Rhodes.
Οι Prime Time Players κέρδισαν τους Primo & Epico, Tyson Kidd & Justin Gabriel και Usos.
Η Layla κέρδισε την Beth Phoenix.
O Sin Cara κέρδισε τον Hunico.
O CM Punk κέρδισε τον Daniel Bryan.
O Ryback κέρδισε τους Dan Delaney & Rob Grymes.
O John Cena κέρδισε τον Big Show.

Keywords
Τυχαία Θέματα