Πήρε τα πάνω του ο Ρότζερ

Επιτέλους πάει και κάπου με ανεβασμένη ψυχολογία ο Ρότζερ Φέντερερ μετά τον 5ο τίτλο της καριέρας του στη Βασιλεία και τον δεύτερο συνολικά εφέτος.

Στο Παλέ ντε Μπερσί αυτή τη φορά ο Ελβετός Νο 4 δεν εμφανίζεται τύποις φαβορί αλλά ως κυρίαρχος του ταμπλό. Στο τελευταίο Masters της σεζόν, πριν την μάχη στην Ο2 Arena του Λονδίνου όπου θα υπερασπιστεί τον τίτλο του ATP World Tour Finals, ο Φέντερερ ψάχνει τον τρίτο του τίτλο.

Μετά τον τελικό στο Roland Garros τον Ιούνιο ο Φέντερερ δεν είχε φτάσει σε άλλο τελικό και στην πατρίδα του τα κατάφερε εις διπλούν -τελικό και τίτλο.

Αυτό αναπτέρωσε το ηθικό του και πλέον δηλώνει: «Νιώθω έτοιμος, φρέσκος και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και έτσι ακριβώς έπρεπε να ήταν... Αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι της σεζόν και είμαι έτοιμος γι'αυτό. Ήταν μια τέλεια αρχή για το φθινόπωρο. Νομίζω το διάλειμμα που έκανα μετά τη Νέα Υόρκη, έπιασε τόπο. Έχω διαφορετικές προτεραιότητες από έναν νεότερό μου που βρίσκεται κοντά μου στα rankings. Έπρεπε να απέχω για λίγο και αυτό μου έκανε καλό στο μυαλό, στο σώμα, στην οικογένειά μου και την φυσική μου κατάσταση. Έχουμε ακόμα πολύ τένις μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ πλησιάζει και το 2012. Θέλω να είμαι κίνδυνος όπου κι αν αγωνίζομαι!»

Keywords
Τυχαία Θέματα