Πήρε την ισοπαλία η Βενεζουέλα

00:53 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Με γκολ του 22χρονου επιθετικού της Μάλαγα, Χοσέ Ροντόν, στο 84ο λεπτό, η Βενεζουέλα απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Ουρουγουάης.

Το ματς δεν ήταν ιδιαίτερα θεαματικό, αλλά οι «σελέστε» θα είναι πικραμένοι λόγω της απώλειας δύο βαθμών, στο τέλος. Πάντως η Ουρουγουάη επέκτεινε το αήττητό της σερί στα 16 παιχνίδια, το οποίο την έχει «εκτοξεύσει» στην τρίτη θέση της κατάταξης της FIFA.

Ο Ντιέγκο Φορλάν άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό και στη συνέχεια

οι γηπεδούχοι διαφύλαξαν τα νώτα τους. Μονάχα μετά την κεφαλιά του Ροντόν κινήθηκαν επιθετικά, αλλά οι κάτοχοι του Copa America δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη.

Πλέον οι δύο εθνικές συμπλήρωσαν οκτώ βαθμούς και μοιράζονται την πρώτη θέση στον όμιλο της Νότιας Αμερικής, ο οποίος θα προκρίνει τέσσερις ομάδες στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2014. Πάντως η Βενεζουέλα έχει δώσει πέντε παιχνίδια, έναντι τεσσάρων των Ουρουγουανών.

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Γκοντίν, Λουγκάνο (77’ Κοάτες), Μ. Περέιρα, Κάσερες, Πέρεζ (73’ Γκονζάλεζ), Αλβ. Περέιρα, Αρέβαλο, Φορλάν (87’ Αμπρέου), Καβάνι, Σουάρεζ.
Βενεζουέλα: Βέγκα, Βιθκαρόντο, Αμορεμπιέτα, Ροζάλες, Σιτσέρο, Αράνγκο, Σέιχας (87΄Περόζο), Φέλτσερ (54’Μίκου), Ρινκόν, Ντι Τζιόρτζι (74’ Ορόζκο), Ροντόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα