Πήρε το «Χ» η Ραφαέλα

Τέσσερις βαθμούς συμπλήρωσε στη Clausura η Ατλέτικο Ραφαέλα αποσπώντας ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Άρσεναλ ντε Σαραντί.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, αλλά το 1-0 με τον Λουτσιάνο Λεγκουιζαμόν στο 14ο λεπτό δεν αποδείχθηκε αρκετό. Άλλωστε, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε στο δεύτερο μέρος, καθώς η Ραφαέλα έδειξε αποφασισμένη και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξις Νικολάς Κάστρο ισοφάρισε στο 51ο λεπτό σε 1-1 και ο Νταρίο Γκαντίν σε 2-2 στο 69ο λεπτό με πέναλτι, ενώ ο Χουάν Πάμλο Κάφα είχε σημειώσει

το 2-1 με άλλο πέναλτι στο 65ο λεπτό. Γενικά ο Κάρλος Μάγκλιο, διαιτητής του αγώνα, είχε πολύ... δουλειά από το 65ο μέχρι το 79ο λεπτό, καθώς πέρα από τις δύο παραπάνω ποινές που καταλόγισε, απέβαλε τον Γκουστάβο Αλβάρο της Άρσεναλ στο 71ο λεπτό και τον Γκαντίν της Ατλέτικο στο 79ο!

Πλέον, οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερις βαθμούς. Από την άλλη, η Άρσεναλ ντε Σαραντί άθροισε δύο βαθμούς με ισάριθμα «Χ» στο ξεκίνημα της φετινής Clausura του αργεντίνικου πρωταθλήματος.

Άρσεναλ ντε Σαραντί: Καμπεστρίνι, Νέρβο, Μπουρντίσο, Λόπεζ, Πέρεζ, Κάφα (83' Τόρες), Καρμπονέρο, Μαρκόνε, Ορτίζ (67' Αγκουάιρ), Λεγκουιζαμόν, Ζελάγια (73' Κόρντομπα).
Ατλέτικο Ραφαέλα: Σάρα, Μποβάγκλιο, Καρνιέλο, Ζμπρουν, Φοντανίνι, Χουάρεζ, Κάστρο, Σεράνο (59' Καρέρας), Φισόρε (71' Παβέτι), Γκαντίν, Γκονζάλεζ (46' Καρινάνο).

Keywords
Τυχαία Θέματα