Πρώτη νίκη για Νιούελς

Την παρθενική της νίκη στη Clausura του 2012 σημείωσε η Νιούελς Ολτν Μπόις με το 1-0 σε βάρος της Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αποδείχθηκαν αναποτελεσματικοί. Τελικά ένα γκολ στο 66ο λεπτό ήταν αρκετό, αφού η Αρχεντίνος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Με ωραία προσπάθεια του Μαχιμιλιάνο Ουρούτι, η Νιούελς κατέγραψε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Έτσι πήραν χαρά οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο «Marcelo Bielsa» του Ροζάριο.

Όπως

γίνεται αντιληπτό, μετά το γκολ, το πάθος των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο πήρε νέες... διαστάσεις. Τα νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα απέφεραν την αποβολή του Λεάντρο Τόρες στο 90ό λεπτό με δεύτερη κίτρινη.

Το αριθμητικό μειονέκτημα στις καθυστερήσεις δεν εμπόδισε τους Ολντ Μπόις να συμπληρώσουν τέσσερις βαθμούς. Από την άλλη, η Αρχεντίνος έμεινε στον ένα βαθμό.

Νιούελς Ολντ Μπόις: Περάτα, Πελεράνο, Λόπεζ, Βανγκιόνι, Βεργκίνι, Μπερνάρντι (88' Βιλάλμπα), Σπερντούτι, Ματέο, Φιγκερόα (67' Τόρες), Περέζ, Ουρούτι (79' Τόνσο).
Αρχεντίνος Τζούνιορς: Φερνάντεζ, Τορέν, Σάμπια (68' Μπατίστα), Πρόσπερι, Εσκουντέρο, Όμπερμαν, Μπασουάλντο (63' Ρίους), Χερνάντεζ, Ινίγκεζ, Μοράλες (56' Πενιάλμπα), Μπορνταγκαράι.

Keywords
Τυχαία Θέματα