Πλατινί: «Προστατεύετε τους ποδοσφαιριστές»

Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, τόνισε πως θα πρέπει να προστατευτούν οι παίκτες, στην ομιλία του στο τακτικό συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη.

«Το ποδόσφαιρο είναι πολύ όμορφο για εμάς που δεν γίνεται να το αφήσουμε εκτεθειμένο σε αρκετούς κινδύνους. Το ποδόσφαιρο είναι ένας θησαυρός που πρέπει να προστατέψουμε», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της UEFA.

«Η UEFA

είναι ένας μοναδικός οργανισμός, ο οποίος δουλεύει για την πρόοδο και την εξέλιξη του ποδοσφαίρου. Το 2007, υποσχέθηκα να φέρω σταθερότητα στο ποδόσφαιρο και οι σχέσεις της UEFA με τις Ομοσπονδίες είναι εξαιρετικές», πρόσθεσε ο Μισέλ Πλατινί.

Ο Μισέλ Πλατινί, σχολίασε και τα προβλήματα που υπάρχουν σε μερικές χώρες: «Σε μερικές χώρες γνωρίζουμε καλύτερα τους δικηγόρους παρά τους παίκτες, καθώς πολλοί διοικούντες θέλουν να βγάλουν χρήματα. Αυτό είναι απαράδεκτο! Σε μερικές χώρες επίσης, οι παίκτες δέχονται απειλές, κάτι το οποίο δεν μπορεί να συνεχιστεί».

«Σε μερικές χώρες, ομάδες ξοδεύουν χρήματα που δεν έχουν ενώ άλλες δεν πληρώνουν τους παίκτες. Οι επαγγελματικές ομάδες στην Ευρώπη έχουν απώλειες πάνω από 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ. Είναι απίθανο αυτό που συμβαίνει», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της UEFA.

Keywords
Τυχαία Θέματα