Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Repsol Honda

02:12 6/3/2012 - Πηγή: OnSports

Περισσότεροι από 10.000 φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού έδωσαν το «παρών» στο «Palacio de Deportes», στη Μαδρίτη, όπου η Repsol Honda παρουσίασε επίσημα, σε μία λαμπρή εκδήλωση, τη νέα της μοτοσυκλέτα.

Παρόντες ήταν, φυσικά, οι αναβάτες της ομάδας, Κέισι Στόνερ, Ντάνι Πεδρόσα, Μαρκ Μαρκέζ, Μάβερικ Βινάλες, Μιγκέλ Ολιβέιρα και Άλεξ Ρινς.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Ντάνι Πεδρόσα τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην παρουσίαση των αναβατών της Repsol. Μου αρέσει η εκδήλωση,

διότι σου δίνεται η δυνατότητα να νιώσεις τη στήριξη και τη ζεστασιά του κόσμου. Επίσης είναι ωραίο που βρισκόμαστε με τους υπόλοιπους αναβάτες της Repsol, συμπεριλαμβανομένων των αναβατών των δοκιμαστικών τους οποίους δεν βλέπουμε συχνά. Ελπίζουμε όλοι να έχουν καλή χρονιά».

Όσον αφορά στον Κέισι Στόνερ, αυτός υπογράμμισε:

«Είναι φανταστικό... Είναι ιδιαίτερη εμπειρία να οδηγώ για την ομάδα της Repsol. Είναι υπέροχο μέρος για παρουσίαση και ήθελα πολύ να έρθω σε αυτή την εκδήλωση…»

Από την δική του πλευρά ο Μαρκ Μαρκέζ, δήλωσε στην επίσημη παρουσίαση της νέας μοτοσυκλέτας της Repsol Honda:

«Είναι τιμή μου που παίρνω μέρος στη παρουσίαση και φέτος και πάνω από όλα, ότι είμαι αναβάτης της Repsol. Είναι φίρμα που ξέρει να κερδίζει και έχω το προνόμιο να με πιστεύει η Repsol. Νιώθεις περήφανος όταν έχεις το λογότυπο της Repsol στη μοτοσικλέτα σου. Τώρα πρέπει να ευχαριστηθώ τη σεζόν, να είμαι ήρεμος, διότι αυτό είναι μέρος της δουλειάς μου…»

Keywords
Τυχαία Θέματα