Πρεμιέρα με νίκη οι Μάρινερς

Οι Σιάτλ Μάρινερς επικράτησαν με 3-1 στο 11ο inning των Όκλαντ Αθλέτικς στο εναρκτήριο αγώνα της φετινής σεζόν του MLB που έγινε στην Ιαπωνία.

Η διπλή σειρά παιχνιδιών μεταξύ των δύο ομάδων θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της 29ης Μαρτίου, πριν επιστρέψουν οι δύο σύλλογοι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πάντως το πρώτο ματς κρίθηκε στο δεύτερο extra inning.

Σε αυτό ξεχώρισε ο Ιάπωνας right fielder, Ichiro

Suzuki, με τέσσερα hits. Ο Dustin Ackley, πάντως, είχε το νικητήριο single και ένα home run στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, οπότε αποτέλεσε τη διαφορά των δύο ομάδων. Ένα double του Kurt Suzuki είχε διαμορφώσει το 1-1 στο τέταρτο inning για τους «αθλητικούς». Ωστόσο, οι εκπρόσωποι του Όκλαντ έχασαν για όγδοη διαδοχική φορά στην πρεμιέρα, κάτι που έκαναν τελευταία φορά οι Φιλαδέλφεια Φίλις το 1992.

Για οκτώ innings έμεινε στη θέση του ο Felix Hernandez και πέτυχε οκτώ strikeouts. Τη νίκη χρεώθηκε ο Tom Wilhelmsen, ενώ ο Brandon League κατέγραψε το πρώτο save της σεζόν. Από την άλλη, οι Αθλέτικς χρησιμοποίησαν έξι pitchers, με τον Brandon MacArthy να είναι στα πρώτα έξι innings.

Εν τω μεταξύ, οι υπόλοιπες ομάδες της MLB συνέχισαν τα φιλικά προετοιμασίας. Ξεχώρισαν οι Mike Napoli και Freddie Freeman που πέτυχαν από δύο home runs για τους Τέξας Ρέιντζερς και Ατλάντα Μπρέιβς, αντίστοιχα.

Ακόμα, ο Μάικ Μουστάκας σημείωσε home run στο 9-7 των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς επί των Μιλγουόκι Μπρούερς του Τζορτζ Κοτταρά. Έξι shutout innings συμπλήρωσε ο Cliff Lee των Φιλαδέλφεια Φίλις και πέντε ο Josh Beckett των Μπόστον Ρεντ Σοξ. Τέλος, ο δεξιόχειρας pitcher, Mat Latos, αποχώρησε τραυματισμένος από αγώνα των Σινσινάτι Ρεντς που έχουν ήδη πρόβλημα στη θέση του.

Παρακάτω τα αποτελέσματα της 27ης Μαρτίου:

Grapefruit League
Χιούστον Άστρος-Ντιτρόιτ Τάιγκερς 14-7
Φιλαδέλφεια Φίλις-Πίτσμπουργκ Πάιρετς 5-4
Μπάλτιμορ Όριολς-Μινεσότα Τουίνς 0-5
Μαϊάμι Μάρλινς-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς 3-1
Νιου Γιορκ Μετς-Ατλάντα Μπρέιβς 5-7
Μπόστον Ρεντ Σοξ-Τάμπα Μπέι Ρέις 8-0
Νιου Γιορκ Γιάνκις-Τορόντο Μπλου Τζέις 3-4

Cactus League
Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Λος Άντζελες Έιντζελς 3-5
Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Λος Άντζελες Ντότζερς 6-5
Σινσινάτι Ρεντς-Σικάγο Καμπς 4-7
Μιλγουόκι Μπρούερς-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς 7-9
Τέξας Ρέιντζερς-Σαν Ντιέγκο Πάντρες 10-9
Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Κλίβελαντ Ίντιανς 7-1
Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Κολοράντο Ρόκις 7-3

Keywords
Τυχαία Θέματα