Προκρίθηκε στον τελικό ο Παναθηναϊκός (photos)

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη του με 90-51 επί της Καβάλας, στο ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία να κάμψουν την αντίσταση των «Αργοναυτών», καθώς πήραν εξ αρχής τον έλεγχο του αγώνα και δεν τον έχασαν σε κανένα σημείο του, παίζοντας με συγκέντρωση

και σοβαρότητα και στα σαράντα λεπτά. Πλέον, περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στον τελικό της 10ης Μαρτίου, ο οποίος θα είναι ο νικητής του αυριανού 18/02, 19.15) ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, στο ΣΕΦ.

Εν αντιθέσει με τις προηγούμενες φορές που τέθηκαν αντιμέτωποι ο Παναθηναϊκός με την Καβάλα, σήμερα (17/02) στο ΟΑΚΑ το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα να επιβληθεί των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη. Η αναμέτρηση ήταν «πράσινος» μονόλογος από την αρχή έως το φινάλε του, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να «καθαρίζουν» την κατάκτηση του ροζ φύλλου από το πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο έληξε με 22-9! Εγκλωβισμένη από την άμυνα του Παναθηναϊκού, η Καβάλα δεν κατάφερε να αντιδράσει ούτε στη δεύτερη περίοδο. Το 46-25 του ημιχρόνου μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία την επανάληψη. Ο Στεφανίδης ήταν ο μοναδικός φιλοξενούμενος που κατάφερε να έχει διψήφιο αριθμό πόντων στο 20’ (συνολικά 10), ο Λόγκαν με 12, ο Βουγιούκας με 9 και ο Καϊμακόγλου με 8 οδήγησαν εκ του ασφαλούς την ομάδα τους στο +21.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Μάικ Μπατίστ και Ντέιβιν Σμιθ, βρήκε την ευκαιρία να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής, χωρίς ωστόσο η διαφορά να «μαζευτεί» από τους φιλοξενούμενους, που ήταν φανερό πως είχαν ρίξει λευκή πετσέτα (70-36 στο 30’) και απλώς περίμεναν το σφύριγμα της λήξης, το οποίο βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό με 90-51, έχοντας σκοράρει όλοι οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το το live του Onsports.

Keywords
Τυχαία Θέματα