Προς πώληση η Ducati

Σε αναζήτηση αγοραστή βρίσκεται σύμφωνα με δημοσίευμα των «Financial Times» η Ducati. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το οποίο αναδημοσίευσε μέχρι το πρακτορείο Reuters, αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες της ιταλικής εταιρίας αναζητούν αγοραστή με κεφάλαιο τουλάχιστον ενός δις ευρώ!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Ιταλοί ιδιοκτήτες της Ducati

αναζητούν αγοραστή και προσφέρουν την εταιρεία σε τιμή που αγγίζει το 1 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι λόγοι για την παραπάνω απόφαση δεν έχουν να κάνουν με οικονομικά προβλήματα, αλλά με τις δυνατότητες ανάπτυξης της εταιρίας. Ο πρόεδρος των μετόχων της εταιρείας, Andrea Bonomi, δήλωσε στην εφημερίδα: «Η Ducati είναι πλέον μια ολοκληρωμένη εταιρεία, αλλά η περαιτέρω ανάπτυξή της απαιτεί την υποστήριξη ενός συνεταίρου παγκόσμιας εμβέλειας».

Σύμφωνα με τα όσα είπε στη συνέχεια, όμιλοι από Ασία, Ευρώπη και ΗΠΑ έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον τους να εξαγοράσουν την εταιρία. Οι πρώτες φήμες που ακούγονται αφορούν στην ινδική κατασκευάστρια, Mahindra και γερμανικούς κολοσσούς αυτοκινήτων, όπως η Volkswagen και η BMW.

Keywords
Τυχαία Θέματα