Πρώτος διεκδικητής ο Cain Velasquez

Δεν έχει επισημοποιηθεί, αλλά ο Cain Velasquez αναμένεται να γίνει ο επόμενος πρώτος διεκδικητής της κατηγορίας Heavyweight του UFC.

Άλλωστε ο Velasquez (10-1) επικράτησε του Antonio Silva στο co-main event του UFC 146, λίγα λεπτά πριν ο Dos Santos (15-1) κερδίσει τον Frank Mir. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το promotion ετοιμάζει «Dos Santos vs Velasquez 2», ύστερα από τις νίκες των

δύο μαχητών στο σόου του Λας Βέγκας. Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος παγκόσμιος πρωταθλητής είχε βγάλει νοκ άουτ τον Velasquez στο UFC on FOX 1, όταν και κατέκτησε τον τίτλο του, τον Νοέμβριο του 2011.

Το σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο ματσάρισμα αποτελεί λογική κίνηση. Από την άλλη υπάρχουν δύο ακόμα… παράλογες κινήσεις, με τη μία να εμπλέκει τον Alistair Overeem, ενώ ο Daniel Cormier είναι ο πρωταγωνιστής της έτερης σκέψης.

Αναφορικά με τον Ολλανδό, ο Overeem διανύει 9μηνη ποινή λόγω χρήσης αντικανονικών ουσιών. Μάλιστα ήταν ο αρχικός αντίπαλος του «Cigano» στο UFC 146 και μπορεί να ζητήσει νέα ευκαιρία τίτλου, αρκεί να παραμείνει στο UFC, όσο είναι τιμωρημένος.

Από την πλευρά του, ο αήττητος Cormier κατέκτησε πρόσφατα το Strikeforce Heavyweight World Grand Prix. Πάντως έχει ακόμα έναν αγώνα στο τωρινό του promotion, πριν μεταφερθεί στο UFC. Μεταξύ άλλων, οι άνθρωποι του UFC θεωρούν πως ταιριάζει καλύτερα στην κατηγορία Light Heavyweight.

Keywords
Τυχαία Θέματα