Ψάχνονται για μπελάδες με το Δουβλίνο

Παρά τις εντάσεις στο διεθνές σκέλος της ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας των Αγώνων του Πεκίνο το 2008, οι Βρετανοί επιμένουν να περάσει η Φλόγα των Αγώνων του 2012 από το Δουβλίνο

Φαίνεται ότι οι Αγγλοι πάνε γυρεύοντας για μπελάδες μιας και η κατάσταση Λονδίνο – Δουβλίνο παραμένει έκρυθμη και παρότι ο επικεφαλής της επιτροπής αξιολόγησης της ΔΟΕ Ντένις Οσβαλντ χαρακτήρισε «ειδικές» τις συνθήκες μιας τέτοιας επίσκεψης.

Η Οργανωτική του Λονδίνου έχει ανακοινώσει 74 στάσεις σε μια διαδρομή 8.000 μιλίων για 70 μέρες με τελική στάση το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου στις 27 Ιουλίου 2012.

Ο πρόεδρος της οργανωτικής Σεμπάστιαν Κόε, είπε: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις αυτή τη στιγμή και όπως καταλαβαίνετε είναι θέμα που αφορά την Κυβέρνηση. Δεν θέλω να προκαταλάβω οποιονδήποτε αλλά νομίζω ότι όπως κι εγώ έτσι και πολλοί άλλοι εκτιμούν ότι το σωστό είναι να γίνει η επίσκεψη».

Να θυμίσουμε ότι για λόγους πολιτικής διαμαρτυρίες είχε διακοπεί η λαμπαδηδρομία του Πεκίνο και στο Λονδίνο και στο Σαν Φραντσίσκο.

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα