Ψυχή η Γερμανία, εύκολα η Ιταλία

Την ισοπαλία με 3-3 πήρε η Γερμανία απέναντι στην Ουκρανία, παρά του ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1. Τη νίκη με 2-0 πήρε η Ιταλία απέναντι στην διοργανώτρια Πολωνία.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Ουκρανία στο νεόκτιστο «Ολιμπίνσκι Στάντιον» το οποίο εγκαινιάστηκε ενόψει των τελικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του επόμενου καλοκαιριού.

Απέναντι στην Γερμανία, πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-1, δείχνοντας ότι είναι πολύ δυνατή. Οι Γιαρμολένκο (28’)

και Κονοπλιάνκα (36’) έκαναν το 2-0, με τον Κρόος να μειώνει άμεσα στο 38΄. Πριν από το ημίχρονο όμως ο Ναζαρένκο στο 45’ έκανε το 3-1.

Στην επανάληψη όμως οι Γερμανοί έδειξαν το βασικό τους χαρακτηριστικό. Αυτός της ψυχής που βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο και με τέρματα των Ρόλφερ (65’) και Μέλερ (77’) έφτασαν στο τελικό 3-3.

Η άλλη διοργανώτρια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, Πολωνία, δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ιταλία και ηττήθηκε με 2-0. Ο Μπαλοτέλι με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, άνοιξε το σκορ για την «σκουάντρα ατζούρα», με τον Πατσίνι στο 60’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η επόμενη αντίπαλος της Ελλάδας, Ρουμανία, ηττήθηκε με 2-1 από το Βέλγιο εκτός έδρας. Ο Φαν Μπούιτεν στο 11’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους «διάβολους», με τον Κόσιτς στο 43’ με αυτογκόλ να κάνει το 2-0 για τους Βέλγους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Νικουλάε στο 65’.

Τέλος η Γαλλία στο κατάμεστο «Παρκ Ντε Φρενς» κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, επικρατώντας με 1-0. «Χρυσός» σκόρερ ήταν ο Ρεμί στο 72’, που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα, με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα