Θα τα ξαναπούν

Βοσνία και Πορτογαλία έμειναν στο ισόπαλο 0-0 στην Βοσνία και έτσι όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Τρίτης στην Πορτογαλία.

Καλύτερη ήταν η Πορτογαλία απέναντι στην Βοσνία στο «Μπιλίνο Πόλιε», χωρίς όμως να μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Η «καυτή» ατμόσφαιρα δεν την επηρέασε ιδιαίτερα, καθώς είχε τον έλεγχο και μπόρεσε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Η οποία όμως δεν ήρθε και έτσι το τελικό 0-0 άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τον επαναληπτικό της Πορτογαλίας για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στα γήπεδα της

Πολωνίας και της Ουκρανίας.

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Γιάχιτς, Ράχιμιτς, Πιάνιτς, Μισίμοβιτς (86’ Ίμπρισιτς), Σαλίχοβιτς (68’ Ιμπίσεβιτς), Λούλιτς, Μεντουνζιανίν (67’ Μάλετιτς), Τζέκο, Ζαχίροβιτς
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίτσιο, Άλβες, Πέπε, Κοεντράο, Περέιρα, Βελόσο, Μουτίνιο, Μεϊρέλες (82’ Ρούμπεν Μίκαελ), Νάνι, Ρονάλντο, Πόστιγκα (65’ Αλμέιντα).

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα