Ράφα και Φέντερερ σημαδεύουν τον Τζόκοβιτς

09:36 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Σύμφωνα με τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πόρτο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει δύο ισχυρούς αντιπάλους φέτος που θέλουν να τον… πυροβολήσουν, τον Φέντερερ και τον Ναδάλ.

Στην γωνία τον… περιμένουν τον σέρβο τενίστα, ο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης Ράφαελ Ναδάλ και ο Ελβετός, Ρότζερ Φέντερερ προκειμένου να μην τον αφήσουν να επαναλάβει το περσινό σερί του, σύμφωνα με τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πόρτο.

Το 2011 ο Τζόκοβιτς κέρδισε το Αυστραλιανό Όπεν, το Γουίμπλετον και το Αμερικανικό Όπεν για να φτάσει να βρίσκεται στη Νο1 θέση της Παγκόσμιας

κατάταξης, κάνοντας παράλληλα το ρεκόρ των 70 νικών και μόλις έξι αρνητικών αποτελεσμάτων.

Είναι μεν το μεγάλο φαβορί ο Τζόκοβιτς όπως δήλωσε ο Ντελ Πόρτο, για να κατακτήσει και το φετινό Αυστραλιανό Όπεν που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 29 Ιανουαρίου, αλλά ο Σέρβος επιστρέφει στις μεγάλες διοργανώσεις μετά από τραυματισμό στον καρπό και στον ώμο. Οπότε, όπως είναι αναμενόμενο Φέντερερ και Ναδάλ θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν για να του πάρουν τον τίτλο.

«Νομίζω ότι ο Ρότζερ και ο Ράφα θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τον Νόβακ για να μην επαναλάβει την περσινή πετυχημένη χρονιά. Αυτό που έκανε είναι πολύ δύσκολο να το επαναλάβει. Βέβαια, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να κερδίσει τις τρεις μεγάλες διοργανώσεις, αυτοί είναι ο Ρότζερ, ο Ράφα και ο Νόβακ. Μόνο αυτοί μπορούν να κάνουν ότι έκανε πέρσι ο Σέρβος», δήλωσε ο Ντελ Πόρτο

Keywords
Τυχαία Θέματα