Ράγιος στο Onspors: «Να συνεχίσω να γράφω ιστορία με τον Αστέρα» (photos)

Αποτέλεσε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο λόγος για τον Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος κάνει στο Onsports τον απολογισμό της φετινής επιτυχημένης χρονιάς.

Ο 25χρονος Ισπανός μέσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Γέιδα, ομάδα Γ’ Ισπανίας, ύστερα από εισήγηση του Όσκαρ

Φερνάντεθ. Αν και πέρασαν τέσσερις προπονητές φέτος από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, ο Ράγιος δεν έχασε ποτέ την θέση του στην ενδεκάδα, ενώ αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για τους Αρκάδες, και ήταν πρώτος σε λεπτά συμμετοχής, 2310. Τα νούμερα αποδεικνύουν την προσφορά του στην πιο επιτυχημένη χρονιά του Αστέρα στη Super League, ενώ ο ίδιος θεωρεί, μιλώντας στο Onsports, πως τη νέα περίοδο, τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα θα πάνε ακόμη καλύτερα!

Ρούμπεν, ο Αστέρας Τρίπολης τερμάτισε φέτος στην 6η θέση, την καλύτερη θέση στην ιστορία του. Είσαι ευχαριστημένος από αυτή την θέση;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έγραψα ιστορία με τον Αστέρα στη Super League. Συγκεντρώσαμε 45 βαθμούς, παίξαμε στα ημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδας και με άδικο τρόπο δεν πήραμε την πρόκριση στον τελικό.

Ησουν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Αστέρα φέτος. Πως έζησες αυτή τη χρονιά;

«Εξελίχθηκα σε έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή και βοήθησα την ομάδα να πάει όσο πιο μακριά γίνεται να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερα. Ημουν ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής και τα περισσότερα γκολ, οκτώ. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό και ξέρω πως μπορώ να βελτιώσω αυτά τα νούμερα. Συνολικά, όλοι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που πήραμε το καλύτερο από αυτή τη σεζόν στη Super League για τον Αστέρα, που ξεκίνησε άσχημα, αλλά όλοι μαζί πήγαμε την ομάδα μπροστά».

Ο Αστέρας δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, καθώς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και άλλαξε τέσσερις προπονητές. Πως επηρέασαν όλα αυτά τα γεγονότα εσένα και τους συμπαίκτες σου;

«Φυσικά και δεν ήταν ωραία η κατάσταση, καθώς είχαμε άγχος για το αν η ομάδα θα μείνει ή όχι στην κατηγορία και δεν ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι. Οσο για τους προπονητές, τρεις πέρασαν, ο καθένας με τις ιδέες του για να κάνει το καλύτερο για τον Αστέρα, αλλά δεν πάνε πάντα καλά. Η ομάδα συσπειρώθηκε με την άφιξη του Σάκη Τσιώλη και τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν καλύτερα και ήρθαν και τα θετικά αποτελέσματα».

Θεωρείς ότι ο Τσιώλης βοήθησε την ομάδα να αναδείξει την ποιότητα και τις δυνατότητες που είχε;

«Σίγουρα, ο Τσιώλης μας έδειξε εμπιστοσύνη και πάντα προσπαθούσε για να πάρει το περισσότερο από την ομάδα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και τα αποτελέσματα ήρθαν και μας δικαίωσαν».

Σημείωσες οκτώ τέρματα φέτος και αναδείχτηκες ο πρώτος σκόρερ του Αστέρα σε όλες τις διοργανώσεις. Ποιο από αυτά τα γκολ ξεχωρίζεις ως πιο σημαντικό;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βοήθησα την ομάδα με τα γκολ και τις ασίστ μου. Πάντα απαιτώ από τον εαυτό μου το καλύτερο, προκειμένου να προσφέρω και να βοηθώ τους συμπαίκτες μου. Όλα τα γκολ ήταν σημαντικά και

Keywords
Τυχαία Θέματα