Ράλλης: «Είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστούμε»

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκδήλωση της κοπής της πίτας της Καλαμάτας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (10/02).

Ήταν όλοι εκεί, σύσσωμη η τεχνική ηγεσία της ομάδας (σ.σ.: μοναδικός απών ο Στάθης Βανικιώτης, που ήταν άρρωστος), το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι διοικούντες.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του ΤΑΠ, Γιώργος Ράλλης, πήρε το λόγο τονίζοντας ότι η «Μαύρη Θύελλα» είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και έθεσε το στόχο της ανόδου στη football league:

«Είμαστε Μαύρη Θύελλα και είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστούμε…».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Μουζάκης, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sportstonoto, ευχαρίστησε τους φίλους της Καλαμάτας που έδωσαν το «παρών» και στάθηκε στη μη παρουσία των τοπικών φορέων και βουλευτών, αφού δεν προσκλήθηκε κανείς:

«Πάνε, τελειώσανε όλα αυτά που γνώριζαν και ήξεραν τόσο καιρό τώρα αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες. Ο λαός μας πεινάει και τους έχει πια σιχαθεί όλους. Όποιος, λοιπόν αγαπά την Μαύρη Θύελλα ας έρθει να την δει, να την βοηθήσει να της συμπαρασταθεί πια από μόνος του. Και είδατε, γέμισε όλη η μεγάλη αυτή αίθουσα, ενώ δεν μας έμεινε ούτε ένας λαχνός απούλητος! Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους δεκάδες απλούς, αγνούς φίλους της μεγάλης Μαύρης Θύελλας που έδωσαν σύσσωμοι το παρών στην κοπή της πίτας της ομάδας μας…».

Για την… ιστορία το πρώτο φλουρί κέρδισε η ομάδα (!) και το δεύτερο η κα Μαρία Καραμπάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα