Σ.Φ. Νίκης Βόλου: «Αδέρφια γερά. Δεν λύγισε ποτέ των Ρωμιών η ράτσα»

Ανακοίνωση για τη δεινή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα εξέδωσαν οι σύνδεσμοι της Νίκης Βόλου, μέσω της οποίας καλούν τον κόσμο στην πορεία που θα γίνει την Κυριακή (12/02) έξω από το «Παντελής Μαγουλάς», από όπου θα ενώσουν τις φωνές τους παλεύοντας κατά της αδικίας, της ανέχειας και του εξευτελισμού για ένα καλύτερο αύριο της χώρας μας.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν «στον λαϊκό αυτό αγώνα, είμαστε όλοι μία γροθιά και δεν έχουν θέση ανάμεσά μας κόμματα, παρατάξεις και χρώματα».

Το

ραντεβού έχει δοθεί για την Κυριακή (12/02) στις 14.30 μετά τον αγώνα μπάσκετ έξω από το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» , από όπου θα ξεκινήσει η πορεία.

Η ανακοίνωση των συνδέσμων της Νίκης Βόλου:

«ΤΜΗΜΑ Δ΄

ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Άρθρο 120

1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Το ξεπούλημα της πατρίδας μας ,η οποία είναι πλέον έρμαιο των διεθνών τοκογλύφων προχωρά με γοργούς ρυθμούς, χωρίς ενδοιασμούς και τύψεις, από τους εγχώριους υπαλλήλους τους.

Ότι κατέκτησε με αίμα και αγώνες ο Έλληνας εργαζόμενος θυσιάζεται στο βωμό της δήθεν «εξυγίανσης» της οικονομίας μας. Μιας οικονομίας που έφτασε σε αυτή τη δεινή κατάσταση από τις ατασθαλίες των «εκπροσώπων του λαού» από όλα τα κόμματα-μαντριά.

Αυτή τη χώρα δεν την κληρονομήσαμε μόνο από τους προγόνους μας, την έχουμε δανειστεί και από τα παιδιά μας.

Για να μπορούμε να τα κοιτάξουμε αύριο στα μάτια θα πρέπει να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να μην ντρέπονται που γεννηθήκανε Έλληνες πολίτες.

Σε όλη αυτήν την κατάσταση ο βιοπαλαιστής λαός της προσφυγοπούλας Νίκης Βόλου, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος .

Εμείς οι Νικιώτες ,που έχουμε νοιώσει στο πετσί μας τη φτώχεια , θα ενώσουμε τις φωνές μας , παλεύοντας για ένα καλύτερο αύριο, για μία Ελλάδα ανεξάρτητη από τα τρωκτικά της παγκοσμιοποίησης, και για τον έλληνα εργαζόμενο να δουλεύει με το κεφάλι ψηλά και όχι να είναι δούλος στα φέουδα των καιροσκόπων «εταίρων» μας.

Καλούμε τον κόσμο, που δεν είναι διατεθειμένος να σκύψει το κεφάλι ,να έρθει να φωνάξει μαζί μας σε αυτήν την κραυγή κατά της αδικίας, της ανέχειας και του εξευτελισμού.

Στον λαϊκό αυτό

Keywords
Τυχαία Θέματα