Ρεθυμνιακός - Πατούχας 3-3

21:12 8/1/2012 - Πηγή: OnSports

Συγκλονιστικό σε εξέλιξη ήταν το ματς ανάμεσα στον Ρεθυμνιακό και τον Πατούχα, γεγονός που αποδεικνύεται από το τελικό 3-3!

Οι γηπεδούχοι με το «καλημέρα» μπήκαν μπροστά στο σκορ, καθώς στο 7' ο Σαριδάκης έκανε το 1-0 με κοντινό σουτ. Στο 20' ωστόσο, ο Ζαφείρης με ένα εντυπωσιακό σουτ από 30 περίπου μέτρα, ισοφάρισε σε 1-1. Στο 33' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Κολυβάκη, αφού απώθησε βίαια τον ρέφερι του αγώνα, για φάουλ που δεν του καταλόγισε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και παρά το γεγονός πως ο Ρεθυμνιακός έπαιζε με 10 παίκτες, κατάφερε να προηγηθεί στο

61', με «δράστη» τον Σπανουδάκη. Επτά λεπτά αργότερα, ο Αλεξάκης μετά από πολύ ωραία συνεργασία «έγραψε» το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και μέσα σε τρία λεπτά κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 72' αρχικά, ο Καστελιαννάκης με κεφαλιά μείωσε σε 3-2, και στο 75' ο Σούρσος έφερε το ματς στα ίσια.

Με αυτή την ισοπαλία ο Ρεθυμνιακός έμεινε με 2 πόντους στον... πάτο της βαθμολογίας, ενώ ο Πατούχας στην ένατη θέση με οκτώ.

Ρεθυμνιακός (Μιχάλης Βουράκης): Μακρυδάκης, Μπαρκάτσας, Μπάρκας, Δασκαλάκης, Σαριδάκης, Μωραΐτης, Κουρνιανός (74' Μαραγκουδάκης), Κολυβάκης, Αλεξάκης (79' Μ. Σπανουδάκης), Α. Σπανουδάκης, Λαδιανός (82'Αντωνιάδης)

Πατούχας (Λάκης Καργιωτάκης): Χωματάς, Μ. Μπιτσακάκης, Κουτεντάκης, Ματθαιάκης, Μπελιμπασάκης (46' Σούρσος), Νικολάρας, Καραντινάκης, Ραπτάκης (46' Εμ. Μπιτσακάκης), Ι. Καστελιαννάκης (74' Σουργιάς), Αγ. Καστελιαννάκης, Ζαφείρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα