Ριβάλντο: «Εξελίχθηκα στην Ελλάδα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Marca» ο Ριβάλντο μίλησε με αρκετά καλά λόγια για το πέρασμά του από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην Σάο Πάολο συνεχίζει την καριέρα του ο Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα Ριβάλντο ο οποίος παρά του ότι βρίσκεται στα 39 συνεχίζει να είναι σημαντικός για την ομάδα του και το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Η «Marca» επικοινώνησε μαζί του και ο Βραζιλιάνος σταρ μίλησε για όλους και για όλα, ενώ έκανε και ξεχωριστή αναφορά στην Ελλάδα.

Σε ερώτηση για το τι έχει αλλάξει από το σήμερα και τις χρονιές που αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα είπε: «Ελάχιστα πράγματα θα έλεγα. Κυρίως έχω αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία . Στην Μπαρτσελόνα ήμουν παιδί», ενώ ύστερα αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από την Ελλάδα. «Στην συνέχεια πήγα σε πολλά μέρη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα έμαθα πολλά πράγματα για το άθλημα που με βοήθησαν να εξελιχθώ», είπε ο διεθνής επιθετικός.

Σε ότι αφορά την «αιώνια» κόντρα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, είπε: «Η Μπαρτσελονα είναι ένα βήμα μπροστά από τη Ρεάλ ωστόσο και οι δυο ομάδες έχουν σπουδαίους προπονητές». Τέλος για τους λόγους που αγωνίζεται ακόμα κατέληξε: «Συνεχίζω να αγωνίζομαι γιατί νιώθω πολύ καλά . Είμαι ο ίδιος παίκτης λίγο πιο γέρος. Όμως έχω την ίδια επιθυμία να πετύχω. Πιστεύω ότι μπορώ να δώσω ακόμη λίγη χαρά στον κόσμο της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα