Ρόκας: «Ο Πανελευσινιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο»

Πεπεισμένος πως ο Πανελευσινιακός θα κατακτήσει την πρώτη θέση στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣΔΑ, εμφανίστηκε ο Γιάννης Ρόκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Onsports.

Ο προπονητής των «σταχυοφόρων» κάνοντας τον απολογισμό του, μετά την πάροδο 12 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, υποστήριξε πως η ομάδα του είναι η καλύτερη, τονίζοντας πως ο Άτταλος τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο βασικός αντίπαλος.

Ο έμπειρος τεχνικός, είπε πως το μόνο που φοβάται είναι η κακή εικόνα των παικτών του, εφόσον

αυτή φανεί στο γήπεδο, και αποκάλυψε πως ίσως γίνουν κινήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Μετά την πάροδο 12 αγωνιστικών, ο Πανελευσινιακός βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί στόχο της ομάδας;

«Δεν αρμόζει κάτι άλλο στον Πανελευσινιακό. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος στη Δ΄ Εθνική. Είμαστε το αδιαφιλονίκητο φαβορί, για να το πετύχουμε αυτό».

Πιστεύετε πως υπάρχει ομάδα που μπορεί να αμφισβητήσει την πρωτιά που έχετε μέχρι στιγμής;

«Ο βασικός μας αντίπαλος είναι ο Άτταλος. Είναι μια αξιόλογη ομάδα κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Εμείς όμως είμαστε καλύτεροι».

Έχετε να φοβάστε κάτι από την ομάδα σας;

«Φοβάμαι μόνο την κακή εικόνα των παικτών μου, εφόσον αυτή παρουσιαστεί μέσα στο γήπεδο. Μέχρι σήμερα οι ποδοσφαιριστές έχουν αντεπεξέλθει στις δυσκολίες. Χάσαμε, βέβαια, κάποιους βαθμούς, αλλά δεν μπορείς σε ένα πρωτάθλημα να μην έχεις απώλειες».

Σκοπεύετε να προβείτε σε ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τον Ιανουάριο;

«Υπάρχουν σκέψεις να κάνουμε μεταγραφές. Αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό τότε θα κάνουμε κάποια ή κάποιες προσθήκες. Έχουμε, ωστόσο, λύσεις και η ομάδα μπορεί να πορευτεί όπως είναι».

Keywords
Τυχαία Θέματα