Ρυθμίζονται οι τελικές λεπτομέρειες στο NFL

Αρχίζουν οι πρώτες προετοιμασίες των ομάδων του NFL και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Την Τρίτη (17/04) θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της επόμενης regular season από τη λίγκα. Ταυτόχρονα, όλες οι ομάδες ξεκίνησαν τις προετοιμασίες offseason, στις οποίες θα δοκιμαστούν πλειάδα παικτών ενόψει της νέας σεζόν.

Περιμένει «καμπάνα» ο Vilma

Δεν έχει τιμωρηθεί ακόμα ο linebacker των Νιου Ορλίνς Σέιντς, Jonathan Vilma, αλλά δηλώνει έτοιμος για

ποινή. Γενικά το NFL δεν έχει επιπλήξει ακόμα παίκτες αναφορικά με το σκάνδαλο τιμολόγησης τραυματισμών, αλλά ο Vilma εκτιμά πως θα δεχθεί τιμωρία δύο με οκτώ αγωνιστικών. Σημειώνουμε πως μερικοί παίκτες των «άγιων» συναντήθηκαν με τους ιθύνοντες της λίγκας.

Υπέγραψε ο Stokley με Μπρόνκος

Από το 2007 μέχρι το 2009 ο Brandon Stokley αγωνιζόταν στους Ντένβερ Μπρόνκος. Το σκηνικό θα… επαναληφθεί το 2012, καθώς ο πρώην wide receiver των Σιάτλ Σίχοκς και Νιου Γιορκ Τζάιντς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Μπρόνκος. Μάλιστα από το 2003 μέχρι το 2006 υπήρξε συμπαίκτης του Peyton Manning στους Ιντιανάπολις Κολτς, τον οποίο θα συναντήσει πάλι.

Στους Τζάιαντς ο Molden

Δύο μήνες μετά την ήττα των Νιου Ίνγλαντ Πάτριοτς στον τελικό του Super Bowl, ο Antwaun Molden αποκτήθηκε από τους παγκόσμιους πρωταθλητές, Νιου Γιορκ Τζάιαντς. Ο defensive back ήταν βασικός πέρσι στους «πατριώτες», αλλά φέτος θα ενισχύσει τους κατόχους του Super Bowl.

Πυροβολήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές

Ο defensive lineman, Tevin Holliman, και ο defensive back, Ricardo Singh, ενεπλάκησαν σε καυγά σε μπαρ. Μάλιστα αμφότερα τα μέλη του Ουέστερν Κεντάκι πυροβολήθηκαν, αλλά αναρρώνουν μακριά από τον κίνδυνο.

Επτά ανανεώσεις στους Κάρντιναλς

Οι Rashad Johnson (safety), LaRod Stephens-Howling (running back) και Greg Toler (cornerback) υπέγραψαν σαν restricted free agents στους Σέιντ Λούις Κάρντιανλς. Επίσης, οι Richard Bartel (quarterback), Alfonso Smith (running back), Ronald Talley (defensive end) και Brandon Williams (linebacker) υπέγραψαν νέα συμβόλαια. Όλα έχουν διάρκεια ένα έτος.

Κράτησαν Koppen οι Πάτριοτς

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε ο center, Dan Koppen, με τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς και θα συνεχίζει για δέκατη χρονιά στους εκπρόσωπους της Μασαχουσέτης. Αποκτήθηκε επίσης ο kicker, Chris Koepplin.

Δύο προσθήκες στους Μπένγκαλς

Οι long snapper, Clark Harris, και safety, Jeromy Miles, ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με τους Σινσινάτι Μπένγκαλς. Αμφότεροι σύναψαν νέα μονοετή συμφωνία.

Ανανέωσε ο Fletcher

Δεν θα αλλάξει ομάδα τελικά ο linebacker, London Fletcher. Συγκεκριμένα υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τους Ουάσινγκτον Ρέντσκινς, στους οποίους αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια.

Κράτησαν Batch οι Στίλερς

Νέο μονοετές συμβόλαιο υπέγραψε ο αναπληρωματικός quarterback, Charlie Batch, με τους Πίτσμπουργκ Στίλερς. Έτσι θα διανύσει τη 11η του σεζόν με την τωρινή του ομάδα και τη 15η της καριέρας του.

Στους Τζάγκουαρς ο Evans

Τον free agen

Keywords
Τυχαία Θέματα