Σαμαράς: «Η ομαδικότητα είναι η δύναμή μας»

Στην σημασία του συνόλου της Εθνικής ομάδας στάθηκε ο Γιώργος Σαμαράς, με δηλώσεις του σε Ρώσους δημοσιογράφους, μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Τετάρτης (9/11), στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά.

Ο Έλληνας επιθετικός χαρακτήρισε, με δηλώσεις του σε Ρώσους δημοσιογράφους, ως ένα σημαντικό τεστ το μεθαυριανό (11/11) παιχνίδι με την Ρωσία, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ενώ στάθηκε στη

σημασία του συνόλου, καθώς επίσης και στην οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρόκειται για ένα σημαντικό τεστ, καθώς η Ρωσία είναι μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Για μας είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, προκειμένου να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Το άτου μας, θεωρώ, ως ομάδα είναι το σύνολο», είπε χαρακτηριστικά ο Γίώργος Σαμαράς και στη συνέχεια στάθηκε στην οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας, λέγοντας: «Η οικονομική κρίση επηρεάζει τους πάντες. Επηρεάζει και την οικογένειά μου. Στην Σκωτία για την Ελλάδα λένε ότι ακούγεται και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να μπουν άνθρωποι κατάλληλοι σε σημαντικές θέσεις, προκειμένου να βγει η χώρα από το αδιέξοδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα