Σαν πρωταθλητής ο ΠΑΟ, πρώτος στο τουρνουά

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το τουρνουά που διοργάνωσε ο ΖΑΟΝ το διήμερο (8/9-10), αφού στον τελικό κέρδισε με 3-0 τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Με την Ρομάνια Γιουράνι να κάνει ντεμπούτο με τα πράσινα, ο Παναθηναϊκός έπαιξε συγκεντρωμένα και κατάφερε να πάρει καθαρή νίκη με 3-0 (25-20, 28-26, 25-21) απέναντι στον Ηρακλή

Κηφισιάς που αγωνίστηκε χωρίς την Κατερίνα Γιώτα.

Ο Σπύρος Χουντουμάδης μόνο ευχαριστημένος θα μπορούσε να μείνει από την απόδοση των αθλητριών του αφού ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει ότι με την προσθήκη των Νιέβα και Φερέιρα, η ομάδα θα αποκτήσει αγωνιστική συνοχή και πληρότητα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Χουντουμάδης δήλωσε μεταξύ άλλων: ««Παίξαμε με μια ομάδα που έχει ξεκινήσει προετοιμασία από 1η Αυγούστου και είναι έτοιμη. Εμείς έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και η Γιουράνι θέλει το χρόνο της. Είμαι ικανοποιημενος από όλα τα κορίτσια, που παρότι ήταν ένα φιλικό τουρνουά και όχι επίσημο ματς αγωνίστηκαν με πάθος και ήταν συγκεντρωμένες».

Στον μικρό τελικό του τουρνουά, το Μαρκόπουλο επικράτησε 3-0 (25-21, 25-19, 25-19) του ΖΑΟΝ.

Να σημειωθεί ότι τη δεύτερη μέρα το Ζηρίνειο ήταν γεμάτο από κόσμο του... βόλεϊ. Η ομάδα της ΑΕΚ με τον Αποστόλη Οικονόμου έκανε τη δική της «κατασκοπεία», η Αθηνά Δηλαβέρη και η Στέλλα Χριστοδούλου παρακολούθησαν το τουρνουά, όπως και ο Ντίμα Φιλίποφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα