Σαράφογλου: «Να αποκαταστήσουμε την αδικία του Ηρακλή»

Έτοιμος, να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση και μαζί με τους συμπαίκτες του να οδηγήσει τον Ηρακλή στις υψηλές κατηγορίες, αποκαθιστώντας την αδικία εμφανίστηκε ο Χάρης Σαράφογλου.

Ο νεαρός μέσος του «Γηραιού» φιλοξενήθηκε στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», όπου μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην περιπέτεια των Θεσσαλονικιών, στη στήριξη του κόσμου, αλλά και στη συμμετοχή στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

«Φανταζόμασταν

τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Θέλαμε Σούπερ Λίγκα και να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Νιώθουμε υπερήφανοι που αγωνιζόμαστε στον Ηρακλή και κάναμε ένα από τα όνειρά μας πραγματικότητα. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Πρώτη φορά παίξαμε μπροστά στον κόσμο. Οι γονείς μας έρχονταν για να μας δουν», τόνισε αρχικά ο Σαράφογλου για να συμπληρώσει:

Για τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι: «Δεν τρέφαμε αυταπάτες. Ξέραμε ότι στη Δ Εθνική θα αγωνιστούμε. Για τον λόγο αυτό κάναμε και φιλικά. Είχαμε κάποιες ελπίδες αλλά δεν επηρεαστήκαμε. Κοιτάζαμε τι καλύτερο θα έρθει».

Για τον κόσμο: «Προσωπική μου άποψη και όλων των παικτών είναι ότι θα μας ακολουθεί ο κόσμος. Μας χειροκρότησε και μας στήριξε».

Ερωτηθείς για το αν μπορεί ο Ηρακλής να κερδίσει την άνοδο για την Football League 2: «Δείξαμε στο γήπεδο ότι έχουμε ταλέντο αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά. Δουλεύουμε καθημερινά. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Παίζουμε πολλά χρόνια μαζί και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το ιδιοκτησιακό καθεστώς: «Υπάρχει μια νέα διοίκηση που έχει διάθεση να βοηθήσει. Ο κόσμος είναι ζεστός. Η κατάσταση αυτή είναι καλή. Όλοι δείχνουν ότι θα γίνει μια σοβαρή προσπάθεια. Αυτή την αδικία να την διορθώσουμε».

Για το μέλλον, κατέληξε: «Θέλω να ακολουθήσω αυτό το δρόμο του ποδοσφαίρου. Έτσι και εγώ να παίξω στον Ηρακλή σε υψηλό επίπεδο. Ο καιρός θα δείξει τι θα γίνει στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα