Σαράποβα: «Ναι, είμαι σκύλα»

Δύο πράγματα κλήθηκε να απαντήσει η Μαρία Σαράποβα σε τηλεοπτική της συνέντευξη: αν είναι «σκύλα» και αν ο φίλος της είναι… προικισμένος.

Σε τηλεοπτική εκπομπή των ΗΠΑ η κορυφαία Ρωσίδα τενίστρια, γνωστή και για το κάλλος της, έδειξε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει και τις εκτός κορτ δύσκολες μπαλιές. Η οικοδέσποινα της εκπομπής Τσέλσι Χάντερ, αφού πρώτα ενημέρωσε την Σαράποβα ότι δεν είχε ιδέα πως είναι Ρωσίδα (σ.σ. η τενίστρια μένει μόνιμα στην Φλόριντα), την ρώτησε για τις σχέσεις της με τις άλλες

αθλήτριες του τουρ.

«Εχεις την φήμη ότι είσαι ‘σκύλα’. Γιατί δεν κάνεις παρέα με τις άλλες κοπέλες;» ρώτησε η Χάντλερ και η Σαράποβα απάντησε επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό της. «Ναι, είμαι. Δεν κάνουμε και high-five στα ντους. Δεν είμάι τέτοιος τύπος. Φεύγω από τα αποδυτήρια όσο μπορώ πιο γρήγορα».

Η παρουσιάστρια ρίχνει και δεύτερη κακία: «Φαίνεσαι ψηλή και βαρυκόκαλη»

«Όταν είσαι 1,85μ…. έχεις πολλά κόκκαλα» απαντά η Σαράποβα και η Χάντλερ επιμένει: «Πόσο ψηλός είναι ο αρραβωνιαστικός σου;»

«Είναι 2 μέτρα» απαντά η Ρωσίδα.

«Άρα είναι αφροαμερικανός;»ρίχνει το χαριστικό ερώτημα και η Σαράποβα απαντά: «Από όσο ξέρω… όχι».

«Πίστεψέ με αν ήταν θα το ήξερες» της απαντά η Αμερικανίδα αλλά η Νο2 στον κόσμο δεν έδειξε καθόλου να κοκκινίζει από το σχόλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα