Σχεδόν... τέλειος ο Μαρκάκης

07:59 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις ο Νικ Μαρκάκης και με 3/4 hits βοήθησε τους Μπάλτιμορ Όριολς να κερδίσουν με 8-2 τους Μινεσότα Τουίνς.

Μάλιστα ο ελληνικής καταγωγής outfielder πέτυχε home run για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι πιστοποιώντας το θετικό του ξεκίνημα στον φετινό «μαραθώνιο». Οι Adam Jones και Matt Wieters σημείωσαν επίσης home runs και διευκόλυναν το έργο του

Tommy Hunter, αρχικού pitcher των Όριολς. Ακόμα, ο Ronny Paulino έκανε τέσσερα hits στο ντεμπούτο του με τους εκπροσώπους της Βαλτιμόρης.

Τρία hits πέτυχε ο Giancarlo Stanton στο επιβλητικό 8-3 των Μαϊάμι Μάρλινς επί των Σινσινάτι Ρεντς. Ακόμα, οι Omar Infante, Hanley Ramirez και John Buck «έγραψαν» home runs στην πρώτη φετινή νίκη των Μάρλινς.

Επίσης σημειώθηκε η πρώτη νίκη για τον Robin Ventura σαν προπονητής των Σικάγο Καμπς. Άλλωστε ο Alex Rios πέτυχε το home run στην έναρξη του ένατου inning. Επίσης, ο Paul Konerko σημείωσε τρία RBIs συμπληρώνοντας 2,000 παιχνίδια στην καριέρα του.

Στο 11ο inning o Den Gordon πέτυχε το νικητήριο single και οι Λος Άντζελες Ντότζερς κέρδισαν με 6-5 τους Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Μάλιστα αυτό ήταν το τρίτο του hit στο παιχνίδι. Ο Todd Coffey χρεώθηκε τη νίκη και ο Javy Guerra πήρε το save στο δεύτερο μισό του 11ου inning.

Ο... 49χρονος Jamie Moyer δεν τα κατάφερε στην ήττα των Κολοράντο Ρόκις από τους Χιούστον Άστρος με 7-3. Μεταξύ άλλων δέχθηκε home run από τον J.D. Martinez και από τον Jordan Schafer. Έτσι οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ νικών-ηττών, 1-1.

Μείωσαν από 8-2 σε 8-6 οι Νιου Γιορκ Γιάνκις στο ένατο inning, αλλά δεν απέφυγαν την ήττα από τους Τάμπα Μπέι Ρέις. Νωρίτερα ο Luke Scott είχε τρία hits, o Matt Joyce ένα home run, ενώ ο Evan Longoria σημείωσε διπλό home run στο πρώτο inning.

Με νικητήριο single του Alex Presley επικράτησαν οι Πίτσμπουργκ Πάιρετς των Φιλαδέλφεια Φίλις με 2-1 στο δέκατο inning. Πάντως οι Φίλις του Cliff Lee πλησίασαν στη νίκη στο ένατο inning και στο δέκατο inning, αλλά τελικά έχασαν το πρώτο τους φετινό ματς.

Νίκη με 8-7 πήραν οι Σιάτλ Μάρινερς σε βάρος των Όκλαντ Αθλέτικς. Μάλιστα όλοι οι παίκτες των φιλοξενούμενων είχαν από ένα hit. Πάντως ο αγώνας κατέληξε στο δεύτερο φετινό save του Brandon League, αν και οι Μάρινερς προηγήθηκαν αρχικά με 7-0.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

National League
Σικάγο Καμπς-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς 4-7
Νιου Γιορκ Μετς-Ατλάντα Μπρέιβς 4-2
Μιλγουόκι Μπρούερς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς 6-0
Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς 5-4
Πίτσμπουργκ Πάιρετς-Φιλαδέλφεια Φίλςι 2-1 στο 10ο inning (1-1 κ.α.)
Χιούστον Άστρος-Κολοράντο Ρόκις 7-3
Σινσινάτι Ρεντς-Μαϊάμι Μάρλινς 3-8
Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Λος Άντζελες Ντότζερς 5-6 στο 11ο inning (5-5 κ.α.)

American League
Κλίβελαντ Ίντιανς-Τορόντο Μπλου Τζέις 4-7 στο 12ο inning (3-3 κ.α.)
Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Μπόστον Ρεντ Σοξ 10-0
Λος Άντζελες Έιντζελς-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς 3-6
Μπάλτιμορ Όριολς-Μινεσότα Τουίνς 8-2
Τάμπα Μπέι Ρέις-Νιου

Keywords
Τυχαία Θέματα