Σε δίκη χούλιγκαν του NHL

Στο δικαστήριο θα οδηγηθεί χούλιγκαν του NHL, τρεις αγωνιστικές στον Doan και πολλά ακόμα νέα από το «κόσμο» του NHL.

Στο φετινό Winter Classic, το οποίο έγινε στις 2 Ιανουαρίου στην Φιλαδέλφεια, ένας οπαδός των Φιλαδέλφεια Φλάιερς επιτέθηκε σε δύο φίλους των Νιου Γιορκ Ρέιντζερς. Γενικά καταγράφηκαν πολλά επεισόδια έξω από το ανοικτό

γήπεδο που φιλοξένησε 47,000 θεατές.

Πλέον ένας 32χρονος άνδρας με το όνομα, Dennis Veteri, κλήθηκε από τις δικαστικές αρχές της πόλης, ώστε να απολογηθεί. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Veteri επιτέθηκε στους δύο οπαδούς των Ρέιντζερς, όταν αυτοί περίμεναν τα... σάντουιτς που είχαν παραγγείλει.

Τρεις αγωνιστικές για Doan

Χωρίς τον αρχηγό τους, Shane Doan, θα πορευτούν για τρία κρίσιμα ματς οι Φίνιξ Κογιότες. Άλλωστε, ο Doan μάρκαρε βίαια τον Jamie Benn των Ντάλας Σταρς και θα πληρώσει πρόστιμο 166,000 δολαρίων, πέρα από την τιμωρία τριών αγωνιστικών που δέχθηκε.

Επιστροφές για Σένατορς

Οι Jason Spezza και Craig Anderson επανέρχονται στη δράση για τους Ότουα Σένατορς στον αποψινό (ξημερώματα 23/03) αγώνα εναντίον των Μόντρεαλ Κανάντιενς. Αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμούς, αλλά ο τερματοφύλακας Anderson απέχει από τις 22 Φεβρουαρίου, όταν κόπηκε... μαγειρεύοντας.

«Εμείς είμαστε έτοιμοι»

Περιμένει την NHLPA, ένωση παικτών του NHL, ο κομισάριος της λίγκας, Gary Bettman. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως οι εκπρόσωποι της λιγκας είναι έτοιμοι να μιλήσουν και να διαπραγματευτούν νέο συλλογική σύμβαση εργασίας, καθώς η τωρινή ολοκληρώνεται τον επόμενο Σεπτέμβριο. Θυμίζουμε πως αυτή είχε υπογραφεί το 2005, ύστερα από την σεζόν που χάθηκε λόγω lockout και ήταν η πρώτη που προέβλεπε salary cap.

Ντεμπουτάρει o Radulov

Μόλις δύο προπονήσεις χρειάστηκε ο 26χρονος Alexander Radulov. Απόψε (ξημερώματα 23/03) θα πάρει κανονικά μέρος στον αγώνα των Νάσβιλ Πρέντατορς με τους Πίτσμπουγκ Πένγκουινς.

Keywords
Τυχαία Θέματα