Σε μαγνητοσκόπηση οι αγώνες του Απόλλωνα

Από γνωστό κανάλι της Πάτρας θα μεταδίδονται πλέον οι αγώνες του Απόλλωνα Πατρών στο πρωτάθλημα της Α2.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοικούντες τους «μελανολεύκους», το Patra tv θα μεταδίδει τις αναμετρήσεις τους σε μαγνητοσκόπηση κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Οι Πατρινοί εύχονται η φετινή συνεργασία να εξελιχθεί σε μακροχρόνια σχέση και ζητούν τη στήριξη της εκπομπής με τη μορφή χορηγίας.

Η ανακοίνωση: «Ο Απόλλωνας Πάτρας και το Patra tv, ένας από τους πέντε καλύτερους

περιφερειακούς σταθμούς της Ελλάδας, ξεκινούν από τη φετινή σεζόν μια συνεργασία, η οποία ελπίζουν από κοινού να εξελιχθεί σε μία μακροχρόνια και πολυεπίπεδη σχέση. Το Patra tv θα μεταδίδει σε μαγνητοσκόπηση τους αγώνες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα για την Α2 Εθνική. Οι αγώνες θα μεταδίδονται τις Δευτέρες 7 μ.μ. και Τετάρτες 4 μ.μ.

Το Patra tv θα στηρίζει επίσης την επικοινωνία και προβολή των δραστηριοτήτων του Απόλλωνα (ακαδημίες, ειδικές εκδηλώσεις, λοιπές αθλητικές δραστηριότητες). Το Patra tv στηρίζει τον Απόλλωνα Πάτρας πιστεύοντας ότι αποτελεί από τις αθλητικές σημαίες της πόλης της Πάτρας, συσπειρώνοντας όλους τους φίλους του αθλήματος και όχι μόνο, ώστε ο ιστορικός Απόλλων να επιστρέψει σε στέρεες βάσεις στη φυσική του θέση: την Α1 Εθνική Κατηγορία.

Καλούνται οι Πατρινοί φίλαθλοι και οι επιχειρήσεις της περιοχής μας να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να ενισχύσουν το σύλλογο μέσα από τη στήριξη της εκπομπής σαν χορηγοί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα αντίστοιχα τμήματα marketing:

Απόλλων Πάτρας: [email protected], τηλ. 2610643712, 6937154425
Patra tv: [email protected], τηλ. 2610462271, fax 2610462289».

Keywords
Τυχαία Θέματα