Σενάριο για αγώνα τίτλου του Mir

Οι άνθρωποι του Frank Mir πιστεύουν ακόμα πως ο Αμερικανός μαχητής μπορεί να πάρει αγώνα τίτλου κόντρα στον Junior Dos Santos στο UFC 146.

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος UFC Heavyweight Champion επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Alistair Overeem στις 26 Μαΐου. Ωστόσο ο Ολλανδός μαχητής βρέθηκε

θετικός σε ντόπινγκ κοντρόλ και στις 24 Απριλίου θα κριθεί η τύχη του. Τουλάχιστον μέχρι τις 24 του μήνα ο Overeem θα παραμείνει πρώτος διεκδικητής και στο πρόγραμμα του UFC 146.

Το πιθανότερο, όμως, είναι πως από τις 25 του μήνα ο Dos Santos θα μείνει χωρίς αντίπαλο. Πρόσφατα, μάλιστα, ο πρόεδρος του UFC, Dana White, δήλωσε πως το «Mir vs Velasquez» θα μείνει στο πρόγραμμα του UFC 146, αν και οι δύο μαχητές έδειχναν φαβορί για άμεσο αγώνα τίτλου.

Εδώ οι άνθρωποι του Mir προσθέτουν μία εναλλακτική επιλογή. Συγκεκριμένα αναφέρουν πως ο White έκανε την παραπάνω δήλωση για τυπικούς λόγους και πως τα νέα δεδομένα θα καθοριστούν ύστερα από την εκδίκαση της υπόθεσης του Overeem. Μάλιστα χρησιμοποίησαν για παράδειγμα την Cris «Cyborg» Santos, η οποία παραμένει πρωταθλήτρια στο Strikeforce, αν και βρέθηκε ντοπέ. Τότε το UFC έχει υποσχεθεί αφαίρεση του τίτλου της, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί μέχρι να ολοκληρωθεί η έφεση που έχει καταθέσει η «Cyborg».

Keywords
Τυχαία Θέματα