Σεροπιάν στο Onsports: «Δύσκολο να αρνηθείς στην Γλυφάδα»

Το deal του με τον ΑΟ Γλυφάδας, αλλά και τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα τη φετινή σεζόν, σχολίασε με δηλώσεις του στο Onsports ο νέος τεχνικός του συλλόγου, Μουράτ Σεροπιάν.

Ο διάδοχος του Νίκου Γκουλή στην τεχνική ηγεσία της Γλυφάδας βρίσκεται μπροστά σε μία… πρόκληση: Να πανηγυρίσει την άνοδο στην Football League για δεύτερη

σερί χρονιά, μετά την περσινή του επιτυχία με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Ο Μουράτ Σεροπιάν, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από σήμερα (27/12) με δηλώσεις του στο Onsports αναφέρθηκε στη συμφωνία του με τους διοικούντες τη Γλυφάδα και το στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Football League.

- Ήταν ξαφνικό το deal με τον ΑΟ Γλυφάδας;
«Κάναμε μία επαφή, μιλήσαμε και τα βρήκαμε. Προφανώς μέσα από μία λίστα που είχαν, θα εκτίμησαν κάποια πράγματα από την περσινή μου επιτυχία με τον Βύζαντα και τον χαρακτήρα μου και με επέλεξαν. Όταν ένας σύλλογος σαν τη Γλυφάδα μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, είναι δύσκολο να αρνηθείς».

- Είναι αλήθεια, πάντως, ότι ήρθατε σε μία ομάδα που έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους;
«Πραγματικά ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος. Θα πρέπει να εκτιμήσουμε την κατάσταση και να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει και που οφείλεται το άσχημο ξεκίνημα. Λόγω κάποιας παράλειψης ή λόγω έλλειψης τύχης; Και αν οφείλεται στην τύχη, θα πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί στη συνέχεια».

- Αποτελεί προσωπικό στοίχημα για εσάς να πανηγυρίσετε τη δεύτερη σερί άνοδο στη Football League μετά την περσινή σας επιτυχία με τον Βύζαντα Μεγάρων;
«Δεν υπάρχει κανένα στοίχημα. Απλά οφείλω να κάνω τη δουλειά που πρέπει».

- Έχει γίνει μία πρώτη… ανάγνωση του ρόστερ;
«Το κυριότερο είναι ότι χρειάζομαι χρόνο. Θα παίξουμε κάποια φιλικά, ενώ πρέπει να δω και από κοντά τα παιδιά για να βγάλω συμπεράσματα. Είναι διαφορετικό να ακούς απόψεις. Το καλό είναι ότι έχουμε ρεπό με την έναρξη του πρωταθλήματος και θα έχουμε χρόνο για να δούμε κάποια πράγματα».

- Έχετε πάρει κάποια… γεύση από τις πρώτες αγωνιστικές του νοτίου ομίλου της Football League 2;
«Έχω παρακολουθήσει από κοντά το εκτός έδρας ματς της Γλυφάδας με τον Ηλυσιακό, ενώ είχαμε δώσει και ένα φιλικό παιχνίδι στην Πάτρα το καλοκαίρι, όταν ήμουν προπονητής της Παναχαϊκής. Έχω δει και κάποια dvd».

- Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο ΑΟ Γλυφάδας είναι από τις πιο υγιείς ομάδες, με δεδομένο ότι διαθέτει μία στιβαρή διοίκηση; Σας κάνει πιο εύκολο το έργο;
«Το θετικό είναι ότι υπάρχουν οι συνθήκες, τα γήπεδα, το βοηθητικό, ενώ διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ και άρτια οργάνωση. Υπάρχει διοικητική ηρεμία και σε διευκολύνει να προχωρήσεις παραπάνω. Υπάρχουν οι σωστές κατευθύνσεις, αλλά δεν είναι τίποτα εύκολο στο ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα