Σκόνδρας και Μαλεζάς στην Εθνική

Οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες των διεθνών «ανάγκασαν» τον Φερνάντο Σάντος να καλέσει δύο νέα πρόσωπα στην αποστολή της Εθνικής ενόψει του αγώνα με την Γεωργία στην Τιφλίδα την Τρίτη (11/10).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε στην Εθνική ομάδα τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Στέλιο Μαλεζά, και τον αμυντικό του Ατρόμητου, Γιάννη Σκόνδρα, έτσι ώστε να αναπληρωθούν τα κενά των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Βασίλη Τοροσίδη που δεν μπορούν να αγωνιστούν

λόγω τιμωρίας και τραυματισμού αντίστοιχα.

«Ο κ. Φερνάντο Σάντος κάλεσε στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Γεωργία (11/10) τους ποδοσφαιριστές Στέλιο Μαλεζά και Γιάννη Σκόνδρα. Στη θέση του τελευταίου στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκε για τον αγώνα στη Λευκορωσία (11/10) από τον κ. Γεωργιάδη ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τους δύο άσους του Ολυμπιακού, από τον αγώνα της Τρίτης (11/10) θα απουσιάζει και ένας ακόμα «ερυθρόλευκος», ο Γιάννης Ζαραδούκας, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες όπως και ο σκόρερ του πρώτου γκολ απέναντι στην Κροατία, Γιώργος Σαμαράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα