«Σκόνταψε» η «Προό» στα Ηλύσια

Πολύτιμη βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Ηλυσιακός, ο οποίος επικρατώντας της Προοδευτικής με 3-2 στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» και μάλιστα με ανατροπή, διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή.

Οι φιλοξενούμενοι, όχι μόνο είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ευτύχησαν να τη μετουσιώσουν και σε γκολ με τον Μηνά στο 24΄ κρατώντας με ευκολία στη συνέχεια το προβάδισμα. Με την έναρξη ωστόσο του δευτέρου ημιχρόνου, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε εκ διαμέτρου, καθώς οι γηπεδούχοι μπήκαν με σκοπό την πλήρη ανατροπή την

οποία ολοκλήρωσε μάλιστα ο Φωστέρης στο 61΄, δέκα λεπτά αφού ο Παππάς είχε φέρει το ματς στα ίσια. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν ισοφαρίζοντας με τον Μπερνιδάκη στο 68΄, ωστόσο ο Καϊμακακούδης, κάνοντας του κεφαλιού του στο 78΄, είχε τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση (από τη στιγμή που και ο Λύγκος έξι λεπτά πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια του αγώνα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι), χαρίζοντας ένα σπουδαίο τρίποντο στον Ηλυσιακό.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Σάκη Δέδε, μπορεί να παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας, απέχει ωστόσο μόλις έναν πόντο από τη σωτηρία (από πάνω της ισοβαθμούν τέσσερις ομάδες με 8!), ενώ η «Προό» έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη της ανόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα