Σλούκας: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει την Μπαρτσελόνα»

14:34 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Κώστας Σλούκας είναι από τις αποκαλύψεις του φετινού Ολυμπιακού και πέντε μέρες πριν τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για τις πιθανότητες νίκης των Πειραιωτών του Ντούσαν Ίβκοβιτς κόντρα στους «μπλαουγκράνα» του Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο 22χρονος Έλληνας γκαρντ απάντησε στις ερωτήσεις Ελλήνων, Ισπανών, Γερμανών και Τούρκων φιλάθλων και μεταξύ άλλων αναφέρεται και στη συμβολή του Ντούσαν Ίβκοβιτς

και του Κάιλ Χάινς στη μεγάλη βελτίωση που έδειξε ο Ολυμπιακός μέσα στη σεζόν.

Ο Σλούκας θεωρεί πως η πρόκριση στον τελικό θα παιχτεί στα ίσια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

Γιώργος-Αθήνα: Γεια σου Κώστα. Ποια είναι τα συναισθήματα ενός νέου παίκτη πριν βρεθεί για πρώτη φορά σε Final 4; Τι περιμένεις από αυτή τη γιορτή του μπάσκετ. Συγχαρητήρια για την απίστευτη πάσα στου στον Χάινς στο τελευταίο ματς με τη Σιένα!

«Σε ευχαριστώ Γιώργο! Όπως είπε, αυτό είναι το πρώτο Final 4 της καριέρας μου. Δεν ήμουν στις προηγούμενες δύο συμμετοχές τις ομάδες το 2009 και το 2010. Σίγουρα είναι κάτι συναρπαστικό και σπουδαίο πράγμα για έναν αθλητή να το επιτυγχάνει. Ελπίζω να κατακτήσουμε την Eurolegue και αν και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο για εμάς, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε σκληρά».

Μιχάλης-Κύπρος: Γεια σου Κώστα. Ο Ολυμπιακός είναι η νεαρότερη ομάδα στην φετινή Euroleague. Ποιο παράγοντες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το εμπόδιο μιας έμπειρης και δοκιμασμένης ομάδας, όπως είναι η Μπαρτσελόνα; Καλή τύχη στο Final 4.

«Γεια σου Μιχάλη, σε ευχαριστώ για τις καλές σου ευχές. Η Μπαρτσελόνα είναι πραγματικά ταλαντούχα ομάδα και όπως είπες δεν είμαι όσο έμπειροι όσο οι δικοί της παίκτες. Πρέπει να είμαστε δυναμικοί και να παίξουμε έξυπνα. Αν το κάνουμε αυτό, νομίζω ότι μπορούμε να τους νικήσουμε. Πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο».

Ντορούκ-Τουρκία: Πως κατάφερες να βάλεις το τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο με τη Γαλατασαράι; Έμεινα έκπληκτος όταν συνέβη αυτό. Ήμουν στο γήπεδο! Ο Ολυμπιακός έπαιξε πραγματικά καλά στα play offs. Καλή τύχη στην Κωνσταντινούπολη!

«Σ’ ευχαριστών Ντορούκ. Ναι, παίζαμε καλύτερα καθώς η σεζόν προχωρούσε και ελπίζω να τα πάμε ακόμα καλύτερα στο Final 4. Όσο για το μακρινό μου σουτ; Ήταν τυχερό! Ποτέ δεν σουτάρω από το κέντρο του γηπέδου, ούτε καν στο τέλος της προπόνησης. Στάθηκα τυχερός, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ και για αυτό το αγαπώ!»

Γιώργος-Ελλάδα: Γεια σου Κώστα. Μπορεί ο Ολυμπιακός να κατακτήσει την Euroleague και με αφετηρία αυτό να συνεχίσει τις διακρίσεις στη διοργάνωση και στο μέλλον;

«Γεια σου Γιώργο. Είμαστε ομάδα με πολύ μέλλον. Έχουμε ταλέντο, νέους παίκτες και ελπίζω μελλοντικά να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Όσο για φέτος; Πρέπει να επικεντρωθούμε στην Μπαρτσελόνα και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Πιστεύω οι δύο ομάδες έχουν 50-50 πιθανότητες να πάρουν το ματς».

Αντόνιο-Μαδ

Keywords
Τυχαία Θέματα