Σνάιντερ: «Δεν φεύγω από την Ίντερ»

Μπορεί το καλοκαίρι να ήταν προς παραχώρηση, ωστόσο ο Γούεσλεϊ Σνάιντερ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το Μιλάνο για άλλες… πολιτείες!

Ο Ολλανδός έμεινε την τελευταία στιγμή στην Ίντερ, καθώς οι «νερατζούρι» αποφάσισαν να παραχωρήσουν τον Σαμουέλ Ετό στην Ανζί και δεν ήθελαν να χάσουν άλλο ένα «αστέρι» από το ρόστερ τους.

«Ποτέ δεν ήθελα να φύγω από την Ίντερ. Το καλοκαίρι

με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν για το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας και μου είπαν πως μπορεί να έφευγα. Αυτό με έκανε να στεναχωρηθώ αλλά όταν ξεκίνησε η προετοιμασία, ένιωσα σημαντικός», τόνισε στην Gazzetta dello Sport ο Σνάιντερ.

Στην συνέχεια ο Ολλανδός, μίλησε με τα καλύτερα λόγια, για τον πρώην τεχνικός της Ίντερ, Ζοζέ Μουρίνιο συγκρίνοντας τον με τον νυν, Κλαούντιο Ρανιέρι: «Ο Ρανιέρι μιλάει πολύ με τον Μουρίνιο, αφού χρησιμοποιούσε σωστά το υλικό της ομάδας και έβαζε τον κάθε ποδοσφαιριστή στη θέση του. Τώρα παίζω στη θέση μου και έχω τον δικό μου ρόλο στην ομάδα. Ο Ρανιέρι μιλάει πολύ με τους παίκτες, στους οποίους δίνει αυτοπεποίθηση. Ο Μουρίνιο, επίσης, μας μιλούσε πολύ και ήθελε να ξέρει τα πάντα για εμάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα