Σορώτος: «Δίκαιη νίκη ο Πιερικός»

Με το... αριστερό ήταν το ντεμπούτο του Κώστα Σορώτου στον πάγκο του Περάματος, καθώς η ομάδα του ηττήθηκε στην Κατερίνη από τον Πιερικό.

Ο έμπειρος τεχνικός των νεοφώτιστων στην Α2, στον οποίο προσφέρθηκε ανθοδέσμη από τους διοικούντες τον Πιερικό πριν από την έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρηση, μίλησε με τα καλύτερα για τον αντίπαλο και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για την ήττα από τον Πιερικό: «Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού για τη νίκη

της. Ήταν δίκαιη και προσπάθησε πάρα πολύ για να την κατακτήσει. Εμείς δείξαμε κάποια καλά στοιχεία μέχρι ένα σημείο, αλλά όταν κρίθηκε το παιχνίδι ήμασταν πολύ κακοί σε άμυνα και οργάνωση, με αποτέλεσμα να χάσουμε».

Για τον Πιερικό και την τιμή που του έκανε: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, στα παιδιά και γενικά στον κόσμο της Κατερίνης. Ο Πιερικός είναι ομάδα στην οποία δούλεψα μόλις τέσσερις μήνες, αλλά μου φέρθηκαν τόσο καλά, όσο δεν μου έχουν φερθεί ομάδες στις οποίες εργάστηκα για οκτώ και δέκα χρόνια. Πραγματικά, αυτό το διήμερο στην Κατερίνη θα μου μείνει αξέχαστο και το λέω χωρίς καμία διάθεση να κάνω δημόσιες σχέσεις, το λέω γιατί το πιστεύω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δεν έχω λόγια να πω, πραγματικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα