Σώθηκε στο τέλος η Τσέλσι

19:11 2/1/2012 - Πηγή: OnSports

Με τέρμα του Λάμπαρντ στο 89’ η Τσέλσι επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας 2-1 της Γουλβς στο «Μολινό».

Στις νίκες επέστρεψε άμεσα η Τσέλσι, μετά την ήττα – σοκ από την Άστον Βίλα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι «μπλε» τα… βρήκαν σκούρα απέναντι στους «λύκους» ωστόσο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1.

Ο Ραμίρες στο 54’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους «μπλε», για να έρθει ο Γουόρντ να ισοφαρίσει στο 85’ για τους γηπεδούχους. Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Τσέλσι θα έκανε ακόμα μία

«γκέλα», ήρθε ο Φρανκ Λάμπαρντ στο 89’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Σημαντική νίκη στην προσπάθειά της για την παραμονή, πήρε η Σουόνσι η οποία πέρασε νικηφόρα με 2-0 από την έδρα της Άστον Βίλα. Ο Ντάιερ μόλις στο 5’ έβαλε τους Ουαλούς μπροστά στο σκορ, για να έρθει ο Ράουτλετζ στο 47’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της η Μπλάκμπερν, η οποία μετά τη νίκη της απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ηττήθηκε με 2-1 στο «Ίγουντ Παρκ» από την Στόουκ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «πότερς» ήταν ο Πίτερ Κράουτς που σημείωσε και τα δύο γκολ (17’, 45’) με τον Γκούντγουϊλι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 70’ μειώνοντας σε 2-1.

Τέλος η Νόριτς πέρασε με το «διπλό» από το «Λίμπερτι» απέναντι στην ΚΠΡ. Ο Μπάρτον στο 11’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο αποβλήθηκε στο 36’ και ουσιαστικά ήταν ο υπεύθυνος για την ήττα. Έτσι ο Πίλκινγκτον στο 42’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον Μόρισον στο 83’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα